Too Faced Lip Insurance

Inmiddels heb ik de Too Faced Lip Insurance alweer een hele tijd in gebruik, maar ik had er nog geen review over geschreven. Het leek mij dus de hoogste tijd om dit alsnog te gaan doen. Is dit een aanrader of maakt het eigenlijk geen verschil of je deze primer gebruikt onder je lipstick?

Too Faced Lip Insurance

De Too Faced Lip Insurance komt verpakt in een schattig doosje. Too Faced heeft altijd hele leuke verpakkingen en eerlijk? Daar heb ik best een zwak voor. Als het er leuk uitziet geeft dat toch wat extra’s bij een product.

De primer zit zelf in een  langwerpige verpakking. Het zou ook zo een liquid lipstick kunnen zijn of een lipgloss als je de verpakking zo ziet.

Hier zie je de ingrediënten. Er zitten aardig wat siliconen in, maar het is dan ook een primer; daar verwacht ik dat ook bij. Zelf heb ik hier dan ook totaal geen problemen mee.

Hier zie je de applicator nog even. Je brengt een dun laagje van het product aan voordat je een lipkleur aanbrengt. De Lip Insurance legt een soort van basis waarop je lipkleur beter moet blijven zitten.

In mijn ervaring werkt de Too Faced Lip Insurance ook zeker als een goede primer. Een aantal normale lipsticks van mij blijven zonder primer niet zo mooi zitten of pakken gewoon niet zo en dat lost deze primer voor mij op. Daarnaast vind ik dat liquid lipsticks het ook een heel stuk beter doen en mooier aanbrengen met de Too Faced Lip Insurance eronder.

Conclusie

Als je nog een fijne Lip Primer zoekt, kan ik je zeker aanraden om deze van Too Faced eens te proberen. Ik gebruik hem nu eigenlijk altijd als ik make-up draag. De Too Faced Lip Insurance kost €17,99, maar je kunt er zelfs bij vrijwel dagelijks gebruik een hele tijd mee vooruit. Daarnaast is Too Faced (zoals je wellicht al weet) weer te koop bij Douglas en dat maakt het een stuk makkelijker om aan dit product te komen.

Heb jij de Too Faced Lip Insurance al geprobeerd?

You may also like

4 reacties

  1. Wat heeft Too Faced toch altijd leuke verpakkingen he? Ik heb pas de Shadow Insurance gekocht en daar heb ik al lang over nagedacht! Als die bevalt, wil ik deze ook wel eens proberen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *