Too Faced Melted Matte Liquid Lipstick Sell Out

De laatste tijd ben ik steeds enthousiaster over liquid lipsticks. Waar ik dit eerst maar irritante producten vond, merk ik nu dat ze met een goede primer eronder juist heel fijn zijn. Het was dan ook niet zo gek dat ik een nieuw exemplaar aanschafte en dat is de Too Faced Melted Matte Liquid Lipstick Sell Out geworden. Lees snel verder voor mijn review!

Too Faced Melted Matte Liquid Lipstick Sell Out

Het product komt verpakt in een schattig doosje. Ik had ook niets anders verwacht van Too Faced; zij staan toch bekend om hun verpakkingen.

De liquid lipstick zelf zit ook in een chique verpakking. Ik vind de gouden details erg leuk.

Je brengt het product aan met behulp van een vrij standaard applicator. Ik vind zelf dat je hierbij altijd al snel te veel product op de applicator hebt. Daarom dep ik vaak het overschot af, zodat je niet teveel in één keer aanbrengt.

Hierboven zie je een swatch van Sell Out.

Het is een vrij neutrale kleur die bij veel looks past. Op de close-up lijkt hij wellicht wat droog, maar ik heb daar in de praktijk eigenlijk geen last van. Misschien is dat ook een kwestie van wennen aan liquid lipsticks. (Voor de duidelijkheid: op deze foto’s zie je wel de bijgewerkte liquid lipstick, omdat ik deze foto’s pas na werk kon maken.)

Hier zie je mij met Sell Out op mijn lippen. Ik vind het een mooie en draagbare kleur. Zeker bij warme ooglooks draag ik hem graag. Qua houdbaarheid werk ik hem tijdens een werkdag meestal alleen na de lunch even bij; dan slijten de binnenhoekjes van mijn lippen wel wat. Dat gaat trouwens prima en wordt niet lelijk, zoals je bij sommige liquid lipsticks wel hebt.

Conclusie

Al met al ben ik erg blij met mijn Too Faced Melted Matte Liquid Lipstick Sell Out. Ik draag hem regelmatig en ben zeker van plan om nog een paar andere kleuren uit deze lijn aan te gaan schaffen. Ze kosten €19,99 per stuk bij de Douglas. Dat is niet goedkoop, maar zelf koop ik tegenwoordig liever heel af en toe een lipkleur die ietsjes duurder is dan tien goedkope kleurtjes.

Wat vind jij van de Too Faced Melted Matte Liquid Lipstick Sell Out?

You may also like

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *