Treaclemoon Wild Cherry Magic Body Scrub & Hand Cream

Een tijd geleden was Treaclemoon één van de gehypte nieuwe merken. Inmiddels lijkt de hype wat te zijn gaan liggen, maar het merk is er nog steeds. Ik gebruik ook regelmatig nog iets van dit merk. Voor vandaag review ik de Treaclemoon Wild Cherry Magic Body Scrub & Hand Cream. Lees je mee?

Treaclemoon Wild Cherry Magic Body Scrub & Hand Cream

Zoals ik al aangaf review ik vandaag een body scrub en een handcrème uit deze lijn. Uiteraard kun je ook een douchegel enzovoort vinden in deze lijn, alleen dit zijn de producten die ik heb.

De Treaclemoon Wild Cherry Magic Body Scrub kost zo’n €4,95 en de Wild Cherry Magic Hand Cream zo’n €2,99. De prijzen kunnen uiteraard iets afwijken als je bijvoorbeeld in Duitsland bij de DM inslaat.

Body Scrub

Laten we eerst eens gaan kijken naar de Body Scrub. De verpakking vind ik er erg leuk uitzien. Het product zelf zie je er al doorheen en door de roze kleur ziet het er cute uit. Verder: een eenhoorn op een verpakking is altijd leuk!

Hierboven zie je de ingrediënten van de scrub. Ik zie niet veel opvallends, behalve dan parfum en paraffinum liquidum (oftewel minerale olie). Die laatste kan ik gelukkig op mijn lichaam wel verdragen, maar mijn gezichtshuid is daar te gevoelig voor.

In gebruik vind ik het een prettige scrub. De geur is heerlijk en ruikt naar zoete, snoeperige kersen. Als je niet van opvallende en zoete geuren houdt is dit misschien niet iets voor je. Ik houd er juist wel van. De scrubdeeltjes zijn ook goed qua grofheid vind ik; je voelt ze goed, maar de scrub is niet te ruw voor de huid.

Hand Cream

Tot slot de Wild Cherry Magic Hand Cream. De handcrème zit verpakt in een schattige verpakking. Je krijgt 75 ml product, dus daar kun je qua handcrème wel even mee vooruit.

De ingrediënten van de handcrème. Behalve parfum zie ik ook veel verzorgende ingrediënten.

Rechts nog even de substantie van de Hand Cream. De crème ruikt net als de Body Scrub heerlijk zoet naar kersen. Deze geur blijft nadat je je handen hebt ingesmeerd nog wel een tijdje hangen. Wat mij betreft is dat geen probleem, want ik vind de geur dus erg lekker.

Verder heb ik het idee dat mijn handen na gebruik ook echt wat zachter zijn. Erg prettig nu de wintermaanden er al bijna weer aankomen.

Conclusie

Het moge duidelijk zijn; ik ben enthousiast over de Treaclemoon Wild Cherry Magic Body Scrub & Hand Cream. De verpakking is leuk, de geur is lekker en nog belangrijker: de producten doen wat ik van ze verwacht. Van de geur moet je wel houden, maar als je gek bent op zoete geuren, zal dit je vast wel aanspreken.

Treaclemoon is onder andere te verkrijgen bij AH XL en Etos, maar mocht je nu dichtbij de grens wonen dan kun je ook naar de DM gaan voor dit merk.

Heb jij al de Treaclemoon Wild Cherry Magic producten geprobeerd?

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

You may also like

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *