Treatwell kappersbehandeling bij La Maison

Vorige week was het zover: ik ging na twee jaar eindelijk weer eens naar de kapper. De kappersbehandeling vond in samenwerking met Treatwell plaats bij La Maison in Amsterdam en daar hebben ze mij een mooie, nieuwe coupe gegeven. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe haar zien en vertel ik hoe ik de behandeling heb ervaren!

Toen ik werd benaderd door Treatwell voor een kappersbehandeling was ik meteen enthousiast! Ik had namelijk al veel goeds over Treatwell gehoord en was daarom erg nieuwsgierig geworden. Daarnaast had ik mijn haar in de twee jaar dat ik niet bij de kapper ben geweest wel bijgeknipt qua dode punten, maar laagjes knippen in mijn haar vind ik veel te tricky dus daarvoor wilde ik voor de feestdagen nog wel graag naar de kapper. Perfecte timing dus! Ik mocht zelf één van de vele salons die bij Treatwell aangesloten zitten uitkiezen, zolang de het maar een kapper uit Amsterdam was. Het boeken ging erg makkelijk en was binnen een paar klikken geregeld. Zelf vind ik het niet echt fijn om ouderwets de kapper te moeten bellen voor een afspraak, dus deze manier van werken spreekt mij veel meer aan.

Ik koos voor La Maison, omdat de foto’s op de site mij al erg aanspraken en daarnaast zat hier bij de knipbeurt ook een hoofdhuidanalyse in. Daar was ik wel erg benieuwd naar aangezien mijn haar altijd alleen bovenop mijn hoofd vettig wordt en de rest van mijn haar niet. Ik wilde wel weten hoe dat kwam.

Treatwell behandeling La Maison

Wat ik trouwens erg fijn vond is dat zelfs ik met mijn richtingsgevoel La Maison makkelijk kon vinden: de salon zit ontzettend dichtbij een tramhalte. Handig! Bij binnenkomst werd meteen mijn jas netjes aangenomen en werd mij gevraagd of ik wat wilde drinken, maar dat hoefde ik nog niet. Ik moest nog even wachten op degene die voor mij was en toen was het tijd voor mijn behandeling. Tijdens het wachten maakte ik mooi gebruik van mijn tijd door een paar foto’s van de salon te schieten.

Treatwell behandeling La Maison1

La Maison maakt gebruik van het merk La Biosthetique, dit is een natuurlijk merk.

Treatwell behandeling La Maison 5

 

Nagellakjes!

Treatwell behandeling La Maison 6

 

We begonnen met het analyseren van mijn  haar en hoofdhuid en dat vond ik echt heel leuk en interessant om te zien.

Treatwell behandeling La Maison 2

Hier zie je de staafjes en het boekje waar gebruik van werd gemaakt. Door het staafje op mijn hoofdhuid te plaatsen konden we achterhalen of mijn hoofdhuid droog, vochtig of vettig is. Bij mij kwam eruit dat ik geen droge hoofdhuid had, wel was de huid lichtvettig, maar het meest was de huid vochtig. Gek om zo te zien! Verder werd ik ook nog gecheckt op schilfertjes en roos en dergelijke, maar daar heb ik gelukkig geen last van.

Treatwell behandeling La Maison 3

Na de analyse werd mijn haar gewassen met een bijpassende shampoo en was het tijd om geknipt te worden.

Treatwell behandeling La Maison 4

Dit is de bos die eraf ging. Na de behandeling kreeg ik nog een “make-up touch over” waarbij ik zelf mocht kiezen wat ik allemaal wilde laten doen. Ik liet alleen mijn lippen doen want die had ik  nog niet gedaan die dag.

Treatwell behandeling La Maison

Hierboven zie je het make-up hoekje. Ook al deze producten waren van La Biosthetique. Nadat mijn lippen waren gedaan (op een manier zodat ze voller lijken), werd mijn haar geföhnd en was het natuurlijk tijd om het resultaat vast te leggen!

Treatwell La Maison After

En nog even vanaf de zijkanten.

Treatwell La Maison After2

Ik ben zelf wel erg tevreden over het resultaat en kan nu weer met mooi haar de feestdagen tegemoet!  Verder vond ik de behandeling bij La Maison ook erg prettig. Ik merkte echt dat ze de tijd namen om het goed te doen. De behandeling die ik had kost €60,- maar daar heb je dan ook echt een uitgebreide behandeling voor. Mocht je ook  nog graag je coupe willen laten opfrissen voor de feestdagen, dan kan je je behandeling gemakkelijk boeken via Treatwell. Daar kun je trouwens behalve voor de kapper ook voor andere beauty en wellness afspraken terecht.

Ik wil Treatwell en La Maison heel erg bedanken voor de fijne kappersbehandeling!

Wat vind jij van mijn nieuwe kapsel?

You may also like

45 reacties

  1. Klinkt als een geweldige salon. Heerlijk om je voor de feestdagen zo te verwennen. En het resultaat is prachtig, je hebt een mooie volle bos haar <3

    1. Aaaww dank je wel, dat vind ik wel een heel lief compliment! <3 Ik dacht zelf altijd dat maar een dun bosje haar had (mijn zusje heeft nog veel dikker haar, misschien dat ik het daar teveel mee vergeleek), maar de kapper zei ook dat het een aardige bos haar is hihi!

  2. wat een heerlijke manier van reserveren is het toch via Treatwell… helemaal als je het net als ik helemaal niet fijn vind om op te bellen voor een afspraak…

  3. Gave kans! Het eindresultaat is dan ook prachtig, maar €60 is mij te duur voor de kapper! Lekker met een nieuwe kapsel de feestdagen vieren, heerlijk! x

  4. Super leuk verslagje heb je er van gemaakt zeg. Het klinkt echt als een heerlijke behandeling. Ik ga donderdag voor Treatwell, heb er ook echt zin in!!!

  5. klinkt heerlijk meid ik hou van de kapsalon ik merk dat mijn hoofdhuis gigantische droog is:( vooral in mijn video;s is dat goed zichtbaar.. balen! liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *