Uitslag Enquête Beautiliciousworld

De enquête die ik laatst online had gezet om te leren van de mening van mijn bezoekers is gesloten en ik heb de antwoorden vandaag voor jullie verzameld in een artikel. Iedereen die de enquête heeft ingevuld: hartstikke bedankt! 

Ik vind het erg lief dat er zoveel gereageerd is op mijn enquête, dat had ik echt niet verwacht. De statistieken die eruit zijn gekomen, vind ik ook erg interessant en ik probeer sowieso alle opmerkingen die ik heb gehad mee te nemen, zodat ik mijn blog kan verbeteren.

1) Hoe oud ben je?

Jonger dan 12 jaar 0 0%
12-15 jaar 3 19%
16-20 jaar 8 50%
21-25 jaar 3 19%
26-30 jaar 2 13%
31-40 jaar 0 0%
41-50 jaar 0 0%
50 jaar en ouder 0 0%

Het grootste deel van mijn lezers is tussen de 16 en 20 jaar oud, wat ik ook wel had gedacht van tevoren eigenlijk.

2) Hoe ben je op Beautiliciousworld.nl terecht gekomen?

Via Google of een andere zoekmachine 0 0%
Via Facebook 0 0%
Via Twitter 0 0%
Via een andere blog 10 63%
Via een vriend/vriendin 0 0%
Overig 6 38%

De meeste bezoekers komen via een andere blog op mijn blog terecht, maar er zijn er ook best veel die op een andere manier op mijn blog terechtkomen. Hoe is me eigenlijk nog steeds niet echt duidelijk.

3) Waar kom je vandaan?

Nederland 13 81%
België 3 19%
Overig 0 0%

De meerderheid van mijn lezers komen gewoon uit Nederland, wat wel logisch is bij een Nederlandstalige blog denk ik zo.

4) Wat vind je het leukst aan Beautiliciousworld.nl?

Beauty artikelen 9 25%
Reviews 8 22%
Fashion artikelen 0 0%
Recepten/food artikelen 2 6%
Lifestyle artikelen 6 17%
Shoplogs 7 19%
Unboxings 3 8%
0 0%
Overig 1 3%

Het grootste deel van jullie vind beauty artikelen en reviews het leukst om te lezen en dat komt mij goed uit! Ik probeer namelijk een beetje een balans te vinden tussen alle onderwerpen waar ik over schrijf, maar ik vind beauty artikelen en reviews schrijven altijd heel erg leuk om te doen.

5) Wat wil je graag meer zien op Beautiliciousworld.nl?

Beauty artikelen 2 9%
Reviews 2 9%
Fashion artikelen 1 5%
Recepten/food artikelen 2 9%
Lifestyle artikelen 5 23%
Shoplogs 4 18%
Unboxings 2 9%
Overig 4 18%

De meerderheid van jullie wil het liefst meer lifestyle artikelen zien, maar ook shoplogs zijn populair.

6) Waarvan wil je minder zien op Beautiliciousworld.nl?

Beauty artikelen 1 6%
Reviews 1 6%
Fashion artikelen 0 0%
Recepten/food artikelen 1 6%
Lifestyle artikelen 0 0%
Shoplogs 0 0%
Unboxings 0 0%
Ik vind de balans eigenlijk wel prima zo 14 82%
Overig 0 0%

Yes! Een grote meerderheid vind de balans prima zoals die is. Dat vind ik erg leuk om te horen!

7) Wat lijkt je het leukst om te winnen bij een winactie op Beautiliciousworld.nl?

Beauty producten in het algemeen 7 23%
Verzorgingsproducten 5 17%
Make-up 5 17%
Sieraden 4 13%
Andere accessoires 1 3%
Een verrassingspakket 7 23%
Iets food of lifestyle gerelateerds 0 0%
Overig 1 3%

De op één na laatste vraag heb ik er bij gedaan omdat ik eigenlijk heel erg nieuwsgierig was naar wat jullie nu eigenlijk leuk vinden om te winnen. Ik ben zelf namelijk gek op winacties, maar wil het liefst winacties organiseren die iedereen leuk vindt. Als ik kijk naar de resultaten zijn beauty producten in het algemeen en verrassingspakketten het populairst, dus daar ga ik zeker nog wat mee doen!

Tot slot kon je nog feedback of opmerkingen geven en wat daar het meest naar voren kwam was dat mijn blog inhoudelijk goed is, maar qua vormgeving nog wat beter kan. Nu moet ik zeggen dat ik niet echt een pro ben met mooie layouts maken, maar ik wil hier zeker mee bezig gaan.

Ik hoop dat je het leuk vond om de uitslag van mijn enquête te lezen. Ik wil iedereen die hem heeft ingevuld nogmaals bedanken!

You may also like

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *