Unboxing Boozyshop

Het is tijd voor een unboxing! Ik bestelde laatst wat bij Boozyshop, wat ik wel vaker doe en het leek mij leuk om hier weer een keer een unboxing van te maken, aangezien ik dat niet heel vaak doe. Ben je benieuwd naar wat ik besteld heb? Kijk dan snel mee!

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

You may also like

28 reacties

  1. Z palette is ook heel erg aantrekkelijk om aan te beginnen. Zowel Morphe, Make up Geek of MAC kunnen we allemaal doen. Dat is wel handig. Ik ben benieuwd naar de mono oogschaduws dat je laat zien. Milani heeft ook veel mooie blushs vind ik.

  2. Oehh, ik vind unboxing video’s altijd zo leuk om te kijken hihi! En ik ben altijd al benieuwd geweest naar de producten van Boozyshop, ik wil daar ook nog een aantal producten gaan bestellen! Liefs

  3. Mooie producten heb je uitgekozen! Ik heb echt al zolang niet op boozyshop gekeken laat staan iets gekocht, ik was de webshop een beetje vergeten ofzo. Ben erg benieuwd naar die blush!

    1. Ik moet zeggen dat ik er eerst ook een jaar ofzo al niets meer had besteld, maar sinds een paar maand heb ik de webshop weer helemaal ontdekt (en moet ik mij inhouden om niet elke maand te bestellen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *