Unboxing goodiebag Beautygloss Party & mini-shoplog

ย Vandaag laat ik zien wat de inhoud van de goodiebag is die ik kreeg bij de Beautygloss Party en laat ik zien wat ik gekocht heb op de party. Ik heb eigenlijk maar heel weinig gekocht, vandaar dat het mij dan ook het handigst leek om de unboxing en shoplog te combineren. Kijk je mee?

Ben jij ook bij de Beautygloss Party geweest?

You may also like

17 reacties

  1. Ah, hier was ik zo benieuwd naar! Wat een leuke goodiebag en leuke producten heb je gekocht. Ik heb al gehoord dat de meningen over dat minty-water erg verdeeld zijn. Ik zelf zou het wel proberen!

  2. Wat een leuke inhoud heeft de goodiedbag en eigenlijk vind ik het best wel eens fijn om te zien dat iemand niet altijd veel koopt, en het toch ook erg leuk vond om erbij aanwezig te zien. Leuk video en het TBS product, dat is ook echt een fijne aanbieding…

  3. Wat een leuke goodiebag! Reinigingsdoekjes zijn altijd beel handig! En die shorbet vind ik zelf echt heerlijk! Niet een te harde scrub, maar ook niet te fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *