Unboxing Goodiebags Grazia Beautybloggers Masterclass

Hoi allemaal! Vandaag heb ik weer een keer een filmpje voor jullie, namelijk de unboxing van de goodiebags die ik meekreeg bij de Grazia Beautybloggers Masterclass. Kijk snel verder om het filmpje te bekijken! 

Niet één maar twee goodiebags, dat had ik echt niet verwacht toen ik naar de Grazia Beautybloggers Masterclass ging. Er zat ook er veel in de goodiebags en je voelt hem al aankomen: het filmpje duurt dan ook iets van 11 minuten. Eigenlijk vind ik dat net te lang, maar ik hoop dat jullie dit niet als vervelend ervaren. Ik zou zeggen: pak er een lekkere kop thee en een bakje pepernoten bij en enjoy!

Wat vind jij het leukste item uit de goodiebags?

You may also like

21 reacties

  1. Ik vind je haar er niet pluizig uit zien, het zit juist mooi! Wel een beetje raar dt er een flesje bier in de goodie bag zit, ik ben heel benieuwd naar de producten van BE. Weet je ook wanneer de volgende masterclass is? Ik wil ook, lijkt me leuk om ook andere bloggers te zien:) Ahava vind ik ook fijn, leuk filmpje weer, dat doe je leuk!

    1. Dank je wel! Ik vond het inderdaad ook wel apart dat er bier inzat, aangezien er ook echt wel jonge meiden zijn geweest. Scheelt dat het alcoholvrij was.
      Ik heb geen idee wanneer de volgende masterclass is, maar ik wil er ook zeker heen als die komt, dus dan kan ik het wel laten weten 🙂 Dank je! 🙂

  2. Wat een ontzettend leuke goodiebag! Vooral de producten van BE vind ik er heel erg mooi uitzien en daar ben ik dan ook wel heel benieuwd naar hoe die zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *