Unboxing Happy Reads Box

Sinds begin dit jaar bestaat Happy Reads, een boekenbox waarin je elke maand een inspirerend of feel good boek vind samen met een aantal andere goodies. Mijn interesse was al meteen gewekt en toen ik de vraag kreeg of ik de box zou willen ontvangen, reageerde ik dan ook enthousiast. Vandaag laat ik de box van februari aan je zien!

Zoals je in de video al hebt kunnen zien, ben ik blij verrast door de Happy Read Box van februari! Ik had nog niet eerder een boekenbox ontvangen en ik moet zeggen dat ik het wel echt leuk vind, zeker ook vanwege het verrassingselement.

Wat ik mooi vind aan Happy Reads is dat de naam zo goed weergeeft wat het doel is van de box; je blij maken en inspireren.

Nu heb je tijdens mijn video unboxing kunnen zien hoe ik reageerde toen ik de box net open maakte en ik wist niet meteen zo heel goed waar bijvoorbeeld het boek over ging, maar nu ik het wat beter heb bekeken, word ik eigenlijk steeds nieuwsgieriger, dus ik denk dat het niet lang duurt voordat ik begin met lezen. Er staan vragen in het boek die je kunt beantwoorden om je te helpen met het volgen van je passie of droom en die kan je natuurlijk mooi beantwoorden in het notitieboekje met de pen die ook in de box zitten.

Ik hoop dat jullie een beetje een indruk hebben gekregen van Happy Reads! Zelf vind ik het een ontzettend leuk concept. De box is wat mij betreft geschikt voor iedereen die positief in het leven staat of graag positiever wil worden.

Happy Reads heeft elke maand een nieuwe box en deze kost €29,95 per stuk. De boeken in de box kunnen zowel fictie als non-fictie zijn. Je zit niet aan een abonnement vast, dus je kunt elke maand de box los bestellen of een maandje overslaan als je er geen zin in hebt. Het voordeel aan dat je geen abonnement hebt, vind ik dat dit de box heel erg geschikt maakt om cadeau te doen!

De februari box van Happy Reads kun je helaas niet meer bestellen, maar je kunt nog wel de maart box bestellen t/m 22 februari 21.00 uur. De boxen worden elk maand tijdens de eerste week van de maand verzonden.

Kende jij Happy Reads al?

You may also like

12 reacties

  1. Leuk idee. Zeker leuk om te krijgen als verrassing. Het is een super idee voor iemand die ziek thuis zit ofzo. Als ik kijk naar de inhoud, vind ik het wel een beetje prijzig voor het bedrag. Daarom zou ik het niet zelf bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *