Unboxing nieuwe mobiel + Make-up Musthaves

Laatst kreeg ik twee pakketjes binnen op dezelfde dag en het leek mij leuk om aan jullie te laten zien wat er inzit. Helaas kwam niet alles helemaal in goede staat aan, maar ik hoop dat jullie het ondanks dat een leuke video vinden! Kijk je mee? 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel erg teleurgesteld was dat mijn Sony Xperia ZL het al meteen niet deed, maar soms heb je daar gewoon pech mee dat er net een foutje in het toestel zit. Ik heb hem in ieder geval teruggestuurd en hoop dat ik snel mijn geld terugkrijg. Misschien superstom, maar ik heb dus afgelopen weekend mijn Samsung laten vallen en tja, daarvan is het scherm nu inmiddels zwart en dat blijft zo. Daarom moest ik dus heel snel een nieuw toestel bestellen, ook al had ik dus net €250,- uitgegeven aan een nieuwe mobiel. Inmiddels is die ook binnen en die lijkt het gelukkig wel goed te doen! Achter het Sleek palette moet ik nog wel even aan, maar ik heb inmiddels al wel gemaild, dus het komt vast goed.

Wat vind jij het leukste dat ik heb besteld?

You may also like

24 reacties

 1. Wat jammer dat het oh so special palette niet helemaal heel aan is gekomen, groot gelijk dat je daar achteraan gaat. Vind het heel vervelend voor je van je mobiel, het is toch een hoop geld en dat is het jammer dat je er nog helemaal geen plezier van kunt hebben. Hopelijk is het snel opgelost.

  1. Ja als het goed is krijg ik nu gewoon een heel palette nu dus dat is wel heel fijn 🙂 Ja klopt, pff, helemaal omdat mijn oude mobiel ook nog kapot ging. Inmiddels heb ik gelukkig een werkend toestel, alleen heb ik mijn geld nog niet terug, maar dat kan tot 14 werkdagen duren 😉

  1. Haha het is dat mijn vriend vakantie heeft en ik hem toch de hele dag kan zien, anders zou ik denk ik wel gek zijn geworden 😛 Nu vond ik het heel vervelend, maar in ieder geval was hij erbij dus dat scheelt wel!

 2. Wat vervelend dat twee dingen niet waren zoals ze moesten zijn! Oh So Special vind ik geweldig, ik gebruik dat palette erg graag! Die roze kleurtjes zijn zo schattig! Ik hoop dat je snel een andere mobiel krijgt! Lijkt me lastig tegenwoordig, geen werkende mobiel hebben! Ik weet dat je via Ebay een heel nieuw scherm kan kopen, maar verzenden duurt lang en dan zul je inmiddels al wel je Sony binnen hebben!

 3. Leuke aankopen, maar ik heb altijd schrik dat er wat mis zou zijn aan m’n palettes als ik ze bestel. Goed dat je gemaild hebt, dat komt vast wel in orde! En ook jammer dat je nieuwe gsm het eerst niet deed, maar de nieuwe werkt zo te horen toch!

  X Sara

 4. Oh balen van je telefoon. Ik heb dat ook eens gehad, gelijk een foutje toen ik hem net had gekregen. Ik heb toen een software update of iets gehad en toen deed hij het gelukkig weer.

 5. Wat balen van je telefoon en het palette! 🙁 Ik heb een keer met een palette van Too Faced gehad dat er een kleur gebroken was. Gelukkig was er maar een deel afgebrokkeld en niet gelijk de hele oogschaduw, maar het blijft zonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *