Unboxing pakketjes (Drogistplein & Douglas)

Laatst kreeg ik weer een paar pakketjes op één dag binnen en het leek mij leuk om dit voor de verandering eens een keer te filmen in een unboxing. Zo ontving ik een pakketje van Drogistplein en kwamen er maar liefst twee Douglas bestellen binnen. Kijk je mee?

Heb jij nog wat gescoord tijdens de Douglas Shopping Night?

You may also like

20 reacties

  1. Altijd leuk om zulke video’s te zien. De lipglosses van NYX zien er erg goed uit. De lipstick van MAC is ook prachtig, gewaagde kleur maar aaah! Love it!
    XOXO esmee

  2. Ik zelf kan wel balen als ik iets gekocht heb en vlak daarna hebben ze aanbieding, maar ja niets aan te doen. Fijn dat je Max toch met korting hebt kunnen bestellen.

  3. Je hebt inderdaad geluk met de korting op Mac, hoorde later van veel meiden dat het niet meer ging. Leuke producten heb je gekocht en ben benieuwd naar je reviews en swatches.

    1. Een keer in de zoveel tijd staat dit aangegeven op de site van Douglas en dan kan je van 18.00-0.00 uur die dag online met korting shoppen 😉 Misschien dat ik het de volgende keer wel even duidelijk op social media deel voor iedereen die het nog niet kent 🙂 Die MAC korting was inderdaad heel fijn!

  4. Oehhhh die glossjes zijn mooi. Heb geen shopping night gehad, had dat eigenlijk wel verwacht deze maand bij Douglas. Top dat je op MAC ook de korting had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *