Unboxing Sensational Home (Yankee Candle)

Laatst plaatste ik weer een keer een bestelling bij Sensational Home, aangezien al mijn Yankee Candle waxtarts op waren en ik het dus wel weer tijd vond voor een nieuwe voorraad. In de video van vandaag laat ik je zien wat ik allemaal bestelde!

Welkeย waxmelts/tarts vind jij erg lekker qua geur?

You may also like

19 reacties

 1. Wat een heerlijke bestelling! Deze vond ik echt leuk om te zien. Ben echt fan van yankee candle. Mijn favoriet is Vanilla Satin. Ik heb het geluk dat deze verkocht wordt hier in de stad bij een bio-winkeltje. Mijn andere favoriet is Moroccan Argan Oil. Die is echt heel erg lekker! Ga je zeker van genieten!

  1. Vanilla Satin klinkt wel heel lekker, die moet ik de volgende keer ook maar gaan proberen. En ik ben erg benieuwd wat ik van Moroccan Argan Oil ga vinden! ๐Ÿ™‚

 2. Jammer dat je geuren niet via een scherm kunt overbrengen. Je hebt een aantal van mijn favorieten besteld. Gelukkig is het weer lekker kaarsenweer, kan je er gelijk van genieten.

 3. Met dit weer kun je gelijk ervan gaan genieten. Zelf ben ik niet zo een fan van het branden van(geur)kaarsen en zo, maar lekker vind ik ze vaak wel ruiken. Hele leuke bestelling, je kunt nu weer een tijdje mee doen.

 4. AH ze klinken allemaal erg goed, zelf heb ik niet zo’n geurbrandertje maar gelukkig heeft mama er wel een dus kan ook af en toe genieten van een lkekker geurtje haha ๐Ÿ™‚

 5. Oehhh ik ben gek op Yankee Candle! Toevallig heb ik een paar weken geleden de limited edition geur ‘Cotton Candy’ besteld bij Sensational home, maar hij moet nog binnenkomen. Verder zijn mijn favoriete geuren: Pink Sands, Snow In Love & Garden Sweet Pea! ๐Ÿ™‚

  1. Heel goedkoop zijn ze inderdaad niet, er zijn wel sites waar je goedkopere waxmelts kunt kopen, maar daar heb ik zelf geen ervaring mee. Wel weet ik dat je bij Sensational Home vanaf 30 euro geen verzendkosten betaalt, dat scheelt ook wel iets als je een grotere bestelling plaatst.

 6. Hey Kirsty,

  Wat een fijne bestelling zeg! Ik ben echt benieuwd naar de geuren, ik heb zelf nog helemaal geen Yankee Candles gehad. Misschien wordt het toch eens tijd haha.

  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *