Unboxing Sephora.fr

Ik denk dat Sephora toch wel mijn favoriete winkel is en aangezien er geen fysieke filialen meer zitten hier, bestel ik daarom graag online. Een tijdje terug bestelde ik bij de Amerikaanse Sephora, maar dit keer heb ik bij de Franse Sephora besteld. Benieuwd naar wat ik heb besteld? Kijk dan mee naar mijn unboxing!

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

You may also like

15 reacties

  1. Oehlala, wat heb je een hoop mooie items besteld <3 Wat dat betreft mis ik de Sephora ook heel erg! Vooral het Too Faced palette vind ik super pretty, ben benieuwd hoe de kleuren bij je staan! Het setje van de Sephora ziet er ook heel leuk uit, ben benieuwd hoe die producten je gaan bevallen!

  2. Wat een leuke unboxing! Wel fijn dat je door de code geen verzendkosten hebt hoeven te betalen, scheelt toch weer. Ik heb heel benieuwd naar het too faced palette!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *