Unboxing Sephora

Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal bij de Amerikaanse Sephora heb besteld. Ik bestelde onder andere een palette waar ik erg benieuwd naar was. Kijk je mee?

Ik moet zeggen dat het mij wel goed is bevallen om bij de Amerikaanse Sephora te bestellen, ondanks de extra kosten die dit met zich meebrengt. Zoals ik in de video al aangaf had ik mijn pakketje erg snel binnen en dat vind ik altijd wel een groot pluspunt. Het enige minpunt is dat je dus 21% meer betaald omdat het vanuit buiten Europa moet komen en dat je â‚Ŧ10,- verzendkosten betaald. Nu vind ik die verzendkosten nog niet zo’n punt en ik vind ook dat ze die 21% netjes hebben opgelost; je betaald dat meteen tijdens het bestellen, waardoor je geen rare verrassingen voor de deur hebt. Door het prijskaartje van een bestelling zal ik niet maandelijks een bestelling gaan plaatsen, maar zo af en toe hoop ik dit wel te kunnen gaan doen nu!

Wat vind jij van de producten die ik heb besteld?

You may also like

44 reacties

 1. Wat een leuke unboxing! Mooie producten heb je besteld. Ik ging altijd graag naar Sephora toen de winkels nog in Nederland zaten, zo jammer dat ze weg zijn!

 2. Leuke unboxing, ik ben erg benieuwd naar de Tarte blush, heb ik hele goede dingen over gehoord. En die peel off mask van Boscia tegen mee-eters, ik hoop dat het werkt.

 3. Superleuke items heb je gekocht. Ik ben heel benieuwd naar dat masker van Boscia. Heb er ooit van die blotting papers van gehad en die vond ik supergoed.

 4. Wat een leuke dingen heb je besteld! Ik ben erg benieuwd naar het chocolate bar palette. Ik heb de 1e dus zal deze niet kopen maar kijk wel uit naar je review ervan 🙂

 5. Wat een hoop heerlijke producten heb je er bij! <3 Ben nu al benieuwd naar de reviews van deze prachtige items! Ben vooral benieuwd naar de Too Faced Bronzer.bkush, ideaal ook dat 'ie zo groot is, kun je er lekker lang mee vooruit!

 6. Wow! Wat een feestje om uit te pakken.
  Raar dat ze de 21 procent er gelijk bij optellen,
  want als je onder de 22 euro blijft hoe je officieel niets te betalen… Maar ja, blijf daar maar eens onder bij Sephora 😉

  1. Oh ik weet niet hoe dat zit, ik weet alleen dat je vanaf â‚Ŧ75,- goedkopere verzendkosten hebt, dus ik heb er niet eens aan gedacht om minder te bestellen haha!

 7. Fijn dat je de spulletjes zo snel binnen hebt gekregen. Goed trouwens dat duidelijk staat aangegeven wat je precies ‘extra’ betaalt en wat de verzendkosten zijn. Heel vroeger eens iets bij Victoria secret besteld en toen schrok ik achteraf toch wel even van de invoerkosten etc.

 8. omg.. een tarte blush. oehhh. ik ben helemaal verliefd op tarte! je ziet er trouwens prachtig uit in de video! ik ben al benieuwd naar de reviews van alle producten! 😀

 9. Wat wen mooie producten! Het semi-sweet chocolate bar palette lijkt mij echt geweldig. Ik was door het dolle heen toen toen ik hem zeg. Alleen ik wil toch eerst het eerste deel en bi sephora bestellen vind ik toch wat duur…

 10. Oeh leuke shoplog! Handig dat je de douane kosten van te voren moet betalen inderdaad. Hebben ze slim bedacht. Ik kende het bronzer/blush duo helemaal nog niet. Mooi hoor!

 11. Hoge verzendingskosten zijn echt verschrikkelijk.. Meestal wacht ik tot ik een heleboel kan bestellen, of je kan het met iemand samen doen! 🙂
  Ik heb het oorspronkelijke Chocolate Bar Palette en daar ben ik echt zo blij mee, het is echt een aanrader! 😉

  1. Klopt dat scheelt toch wel weer heel wat! 🙂 Ik bestel meestal in ÊÊn keer heel veel haha, dan hoef ik niemand over te halen om mee te doen 😛

 12. ik vind jouw filmpjes altijd zo leuk en ik hoop dat je er nog veel zult maken!
  Mooie producten en ook fijn dat je je eerlijke mening met ons deelt!
  xx

 13. Heerlijke producten heb je besteld! Die eerste blush vind ik mooi, zo’n kleur zou ik ook wel willen :D. De blush/bronzer van too faced vind ik echt een beauty, heel mooi! En die chocolate bar, blijf hem echt top vinden, qua verpakking echt grappig en de kleuren zijn echt mijn kleuren :D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *