Unboxing The Beauty Bakery & winactie

Het is weer tijd voor een unboxing! En dit keer heb ik wel een hele leuke unboxing voor jullie; ik laat namelijk ook een The Beauty Bakery Holiday Gift Box zien t.w.v. €60,- en die kun je winnen! Daarnaast heb ik zelf ook een aantal hele leuke producten mogen ontvangen.  Kijk snel mee naar de video!

Wat zit er precies in het pakket dat je kunt winnen?

Winactie The Beauty Bakery

De producten die je hier op de foto ziet, zitten in het pakket dat je kunt winnen. Dit is één van de drie gift boxen die The Beauty Bakery momenteel verkoopt. Dit zijn de producten:

 • 200ml   Winter glow – Sugar scrub
 • 200ml   Butter glow – Hair mask
 • 200ml   Pink Pudding – Shower Jelly
 • 200ml   Pink Pudding – Bubble Glaze
 • 100ml   Pink Coco Snow – Shower Yoghurt
 • Relaxing Hot & Cold Eye pack
 • TBB Gift voucher t.w.v. €10,-
 • Pink muffin Shower puff
 • Romantic Bath rose
 • Candy cane

Wat moet je doen om mee te kunnen doen met de winactie?

 • Abonneer op mijn Youtube kanaal en doe een duimpje omhoog bij deze video.
 • Volg mij op Instagram.
 • Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet en dat je aan de voorwaarden hebt voldaan.

Deze winactie loopt t/m 29 december. Op de 30ste maak ik de winnaar bekend via Instagram. Zorg dat je snel reageert als je gewonnen hebt, want dan kan je je pakketje misschien nog wel voor het nieuwe jaar verwachten met een beetje geluk!

Mocht je trouwens nog opzoek zijn naar leuke kerstcadeautjes (of wil je jezelf gewoon verwennen met kerst), dan kan ik je zeker aanraden om een kijkje te nemen bij The Beauty Bakery vanwege de Holiday Gift Boxen die ze verkopen; je kan die nu namelijk in plaats van voor €60,- voor €25,- bestellen.

Ik wil The Beauty Bakery graag bedanken voor de mooie producten en het feit dat ik deze leuke winactie mag doen!

Heel veel succes met de winactie allemaal!

You may also like

34 reacties

 1. Ah zo leuk dat er ook producten voor een winactie bij zitten! De body butter en scrub klinken lekker, mmm. Vanille en romigheid? Perfecte combinatie 🙂 Die Pink Snow shower yoghurt doet me denken aan Snow Fairy van Lush.

 2. Leuke winactie, ik doe graag mee.
  Ik was al geabonneerd op youtube en heb een duimpje omhoog gedaan. Verder volgde ik je ook al op instagram (ohsnapitsina)

 3. Oh wat een heerlijke producten! Ik ben al vaker op de webshop geweest, maar nog nooit iets besteld. Ik doe graag mee met de winactie. Ik volgde je al op instagram en youtube en heb net je video een duimpje omhoog gegeven!

 4. Wat ‘n ontzettend leuk pakket heeft Angel weer samengesteld! 🙂 Ik doe zelf niet mee met de winactie; heb nog te veel producten die ik echt eens op moet maken haha :p

 5. Lijken me erg fijne producten, ik wil graag een gokje wagen! ♥
  Heb me geabonneerd op je youtube kanaal, duimpje omhoog gegeven en ik volgde je al via instagram.

  xx liefs ♥

 6. Wat leuk is dat. Ik doe natuurlijk mee hihi. Ik kan me voorstellen dat je deze set moet weggeven. 😉 Mooie oogschaduwkleur draag je vandaag. 🙂 In bad is een van de me-time momenten dat ik mezelf gun in het weekend. Ik tut mij ook graag op met gezichts en haarmasker en scrub. Muziek erbij. De producten zien er goed uit. Lijkt mij enig om eens te proberen. Maar als anderen dat winnen, gun ik ze ook. 🙂

 7. Wat leuk dat je deze winactie mag organiseren, en wat een mooie producten. ik heb al veel goede dingen gehoord over de beauty bakery en ben zelf ook erg benieuwd geworden! Dit is echt een verwenpakket! Ik volgde je al op instagram, bloglovin en youtube (+ een duimpje omhoog, haha) fingerscrossed!

 8. Oehh…wat een heerlijk pakket, ik doe graag mee want heb nog niets uitgeprobeerd van The Beauty Bakery en ik ben er zo nieuwsgierig naar! Ik volg je al op instagram en ik heb een duimpje omhoog gedaan je filmpje 🙂
  X

 9. Zo te zien ben je er erg enthousiast over. Ik zou ook wel eens iets van Beauty Bakery willen proberen, dus ik doe zeker mee aan de winactie. Ik volgde je al op YT en instagrm en heb een duimpje omhoog gedaan.

 10. O heerlijke goodies! Ik doe graag mee en volgde je al op YouTube en instagram. Ik heb duimpje omhoog gedaan. En nu duimen!

 11. Oooh ik heb al zo lang iets van the Beauty Bakery willen uitproberen, en dit is DE ultieme kans! Ik heb aan alle voorwaarden voldaan 😀 x

 12. Dat wordt genieten voor de lucky bastard die dit wint =)
  Wat een leuke reviews trouwens!

  Ik volg je op YouTube en op Instagram.

  Fijne feestdagen & een knallend, relaxed, kleur- en geurrijk 2016!

  Irma
  YouTube…IrmZjeuh
  Instagram…mirmzjeuh

 13. wauwie! wat een mooi pakket. Ik doe heel graag mee met de winactie. Kan wel wat nieuwe spulletjes gebruiken 🙂
  Ik volg je via instagram; Caar1994
  en via youtube: Carin van den Heuvel
  Alvast een heel gelukkig nieuwjaar!

  Liefs Carin

 14. Wat een leuke giveaway Kirsty!!! Ik doe zeker mee! Ik heb aan alles voldaan en ik voldoe aan de voorwaarden. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit iets van The Beauty Bakery geprobeerd, maar ben erg benieuwd naar hun producten! Verder nog veen succes Kirsty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *