Unboxing VIP Box December 2013

Yay! Vandaag is het tijd voor de unboxing van mijn allereerste VIP Box! Ik heb namelijk mijn abonnement op Truly Yours opgezegd en een abonnement op de VIP Box genomen. Doorslaggevend was hierbij voor mij dat de box de eerste keer slechts €5,- kost en voor zo’n klein bedrag wilde ik hem wel heel graag uitproberen. Benieuwd naar de inhoud? Kijk dan snel verder!

Hieronder nog even op een rijtje wat er allemaal in de box zat:

Être Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads t.w.v. €21,50

Être Belle Energy A Cream 15 ml t.w.v. €15,40

LOOkX oogschaduw 2 stuks met per stuk een waarde van €7,75

LOOkX trendbox t.w.v. €7,75

Ionix Diamond Drops Serum met Argan Oil 30 ml t.w.v. €9,95

Eyeliner Air Woman Cosmetics Gold t.w.v. €5,95

Een kortingsbon voor LOOkX van €5,-

Wat een ontzettend grote waarde heeft de inhoud van deze box zeg! Ik ben heel erg positief verrast. De inhoud van de box heeft, als je de kortingsbon nog niet eens meetelt al een waarde van maar liefst €76,05. Dat is echt ontzettend veel! Zeker als je meetelt dat je voor je eerste VIP Box slechts €5,- betaalt en daarna €12,50 per maand. Je kunt de VIP Box elke maand opzeggen, maar als de boxen zo leuk blijven als deze, blijf ik denk ik nog wel een lange tijd abonnee. Wauw wat ben ik blij verrast zeg! Het enige minpuntje dat ik zelf kan bedenken aan de VIP Box tot nu toe is het feit dat de verpakking misschien niet zo’n luxe gevoel geeft als sommige andere boxen, maar daar zit dan wel weer het voordeel aan dat de VIP Box vaak gewoon door de brievenbus past en dat geeft mij persoonlijk ook wel wat rust als ik weet dat hij komt en ik niet thuis kan zijn.

Wat vind jij van de inhoud van de VIP Box van deze maand? Wat vind het leukste product?

You may also like

25 reacties

 1. Hmm ik vind hem niet heel bijzonder eerlijk gezegd, sorry! Maar dat komt ook omdat ik (nog) niet zoveel heb met het merk Lookx. Ik kan me voorstellen als je dit een fijn merk vind dat het een gave inhoud is;) De eyeliner en eye pads lijken me wel top, ik ben benieuwd of die pads goed zullen werken. Ga je deze ook reviewen? Liefs

  1. Ja klopt, het is niet bepaald een goedkoop merk, zeker als je er rekening mee houdt dat het nog niet superbekend is. Vraag me af of dat bij bekende merken ook zo is gegaan; beginnen met hoge prijzen terwijl je nog relatief onbekend bent. Ik moet zeggen dat ik vooral de lipsticks en gloss van hen wel heel fijn vind, dus die kan ik wel aanraden 😉

 2. Leuk filmpje!
  Het lijken me allemaal fijne producten!:)
  Ik wil ook een abonnement op de vipbox en na deze unboxing helemaal!
  Hele hoge waarde trouwens!
  De producten van lookx vind ik het leukst!
  Zou je de eyeliner willen reviewen?
  Daar ben ik erg benieuwd naar!
  X

 3. Ik vind de inhoud wel heel erg leuk van deze box en vooral ook als je nagaat dat je voor deze eerste box 5 euro betaalt hebt. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de Eye-Pads en de Argan Oil met hoe ze zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *