Unboxing VIP Box Januari 2014

Gisteren kwam de VIP Box weer binnen en ik ben maar meteen aan de slag gegaan met een filmpje van de unboxing. Kijk snel mee voor de unboxing! 
Ik zal onder het filmpje zoals altijd weer even de producten neerzetten. Veel kijkplezier!

Overzichtje van de producten:

Golden Rose Pretty Colors Nagellak t.w.v. €2,95

Unity Cosmetics Lippenlift t.w.v. €13,50

Jelly Pong Pong Caribbean Sun Duo Bronzer t.w.v. €11,95

Golden Rose Liquid Eyeliner t.w.v. €9,95

Christian Highlighter/Eyeshadow t.w.v. €9,95

Embrace The Body Bodybutter t.w.v. €1,95

De totale waarde van de inhoud is dit keer  €50,25. Dat is een lagere waarde dan de box van december, maar alsnog vind ik het een erg goede waarde als je kijkt dat je er maar €12,50 voor betaalt. Daarnaast vind ik de producten eigenlijk ook net wat bruikbaarder dan de vorige keer, dus stiekem vind ik deze box misschien nog wel leuker dan die van december. Vooral het product van Jelly Pong Pong vind ik er erg goed uitzien, maar ook het paarse nagellakje, de eyeliner en de lipstick spreken me al meteen erg aan. Naar de andere twee producten ben ik vooral erg benieuwd.

Wat vind jij van de inhoud van de VIP Box van januari?

You may also like

17 reacties

  1. Ik heb deze box voor het eerst besteld, ik moet hem nog krijgen maar oh wat ik ben ik enthousiast. Ik ben vooral benieuwd naar de duo bronzer, kan niet wachten tot dat ik hem binnen heb.

  2. Die duo bronze van Jelly Pong Pong ziet er leuk uit, ben heel benieuwd hoe hij bevalt! De inhoud is niet verkeerd. Ik ben ook wel benieuwd naar de lipstick van Unity. Ik ken het merk ook nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *