Unboxing VIP Box maart 2014

Beter laat dan nooit; ook dit keer weer een verlate unboxing van de VIP Box omdat ik hem niet optijd binnen kreeg. Ik kreeg de box pas gisteren binnen en vandaag heb ik zoals beloofd de unboxing voor jullie. Maakt de inhoud het wachten goed? Kijk snel naar mijn filmpje om daar achter te komen! 

Tja, zoals je kunt zien ben ik niet heel erg enthousiast over de inhoud. De waarde is echter wel heel netjes, die is namelijk €56,14. Dat ik de inhoud van de box dit keer niet leuk vind, zegt dus niks over of de producten een grote waarde hebben of niet.

Misschien ben ik een aansteller, maar ik denk na deze teleurstellende box meteen erover na om de box op te zeggen. Het is misschien pas de eerste box die ik echt wat minder vond, maar ik wil gewoon geen geld betalen voor een box waar ik niet heel blij mee ben. Na lang nadenken heb ik besloten dat ik het nog een maand aan ga kijken en hoop dat de VIP Box zich goed herpakt en als die box leuk is blijf ik denk ik nog wel even abonnee. Als ik de box van april niet leuk ga vinden, zeg ik sowieso mijn abonnement op. Of ik dan een andere box neem weet ik nog niet zeker; Truly Yours komt terug en Glossybox wordt Prettybox dus ik wacht die boxen een beetje af.

Wat vind jij van de inhoud van de VIP Box van maart?

You may also like

25 reacties

 1. Ik vind het palette er eigenlijk wel erg mooi uit zien, daar ben ik wel erg benieuwd naar. De kwast klinkt ook goed, DaVinci is sowieso ook een goed merk! leuke box, fijne producten 😉

 2. Hm jammer dat het allemaal net niet voldoet. Verkeerde kleuren enzo:( Waar ik wel benieuwd naar ben is de poeder van minors, hopelijk gaat deze matchen. Zelf heb ik geen abo op een box maar het lijkt me wel heel leuk!

 3. oeh ben niet zo’n waaghals met de boxen en gelukkig want deze zou ik ook niet een gat van in de lucht springen. Het weleens de truly yours gehad maar ik denk dat je goedkoper uit bent met gewoon te halen wat je wil :p

 4. Dit keer was het niet echt super, bij mij was de bronzer goed en de palette juist niet haha. Misschien kan je toch wel iets proberen met die bronzer, hardcore shapen net als Kim K.

 5. Ik vind de inhoud eigenlijk best wel leuk.
  Het palette vind ik mooi, is een keer iets anders.
  Wel is dit de reden dat ik geen abbo wil op een box, ik ben bang dat hij te vaak gaat tegenvallen.
  Leuk filmpje trouwens weer, ik kijk er graag naar.
  liefs x

 6. Beste Kirsty

  Ik wil dit dan ook vanuit VIPBox even recht zetten. Wij hebben deze kwast van DaVinci geleverd gekregen als zijnde dezelfde kwast maar dan een slag kleiner.

  Deze zijn dus niet nep en/of gratis.

  Groetjes VIPBox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *