Urban Decay Naked Basics Palette

Ik zal maar eerlijk toegeven dat ik ontzettend verwend ben met kerst. Zoals jullie waarschijnlijk al weten (en hebben kunnen zien in reviews) kreeg ik namelijk maar liefst drie paletten van mijn vriend voor kerst. Vandaag is het tijd om het derde palette te reviewen, namelijk het Naked Basics Palette van Urban Decay. 

Urban Decay is een merk dat de meesten van jullie wel zullen kennen, ondanks de slechte verkrijgbaarheid van het merk in Nederland. Als je producten van dit merk wilt kopen zul je online moeten bestellen in een buitenlandse webshop, of je zult naar het buitenland moeten. Het palette dat ik kreeg komt van Beautybay af.

Urban Decay Naked Basics palette

Hier is ie dan, mijn allereerste palette van Urban Decay! Het palette komt met een kartonnen doosje erom. Persoonlijk vind ik het prettig dit doosje erom te houden, omdat het palette zelf op die manier minder snel beschadigt kan raken.

Urban Decay Naked Basics back

Dit is de achterkant van het doosje. Ik vind het handig dat de kleuren die in het palette zitten hier ook opstaan, zo weet je meteen zonder het palette open te maken of het de kleuren bevat die je zoekt.

Urban Decay Naked Basics palette package

Hier zie je het palette zonder het doosje erom heen. Misschien kun je op de foto al wel een beetje zien dat de letters in reliëf gedrukt staan. Het palette ziet er simpel, maar mooi  uit, echt een palette zonder poespas.

Urban Decay Naked Basics palette back

Dit staat achter op de verpakking. Je krijgt 1,3 gram per oogschaduw. Dat is niet erg veel, maar ik moet zeggen dat ik mij daar nooit zo druk om maak; hoe vaak maak je immers oogschaduw op?

naked basics palette mirror

Deze foto is misschien een beetje vreemd, maar ik vond het zo leuk dat je het spiegeltje dat in het palette zit zo goed kunt zien, dat ik hem niet weg kon laten.

Naked Basics open palette

Hier zie je de kleuren iets beter en kun je de namen ook lezen. Ik vind de namen erg leuk!

Urban Decay Naked Basics swatches

Swatch-time! Op zich zien de swatches er netjes uit, alleen vind ik het jammer dat mijn camera met name de lichtere kleuren niet zo goed pakte. De kleuren zijn in het echt net wat beter gepigmenteerd en mooier dan op de swatch.

Urban Decay Naked Basics close up look

Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met dit palette. Ik heb hiervoor Naked 2, Foxy en Venus gebruikt.

Urban Decay Naked Basics fullface look

Full-face. De look is lekker naturel geworden en daardoor vind ik hem erg geschikt voor elke dag. Ik ben trouwens echt fan van de highlighter Venus geworden, wat is die mooi zeg!

Ik wil mijn vriend nogmaals bedanken dat hij mij dit prachtige palette heeft gegeven! Ik ben er erg blij mee en ben bang dat dit het begin betekent van een uitgebreide collectie Urban Decay paletten. Het Urban Decay Naked Basics Palette is onder andere verkrijgbaar bij Beautybay voor ongeveer €26,- (De prijs wil nog wel eens een paar euro veranderen in verband met de koers van de euro-pond.)

Wat vind jij van het Urban Decay Naked Basics Palette?

You may also like

40 reacties

  1. Super mooi dit palette, het zijn precies de kleuren die ik bijna dagelijks gebruik. Op het zwart na dan, maar daar moet ik nog wat meer mee oefenen, het word gauw een vlekkerig bende als ik donkere oogschaduw gebruik. Of misschien ligt dat aan mij en ben ik te kritisch;)

  2. Wauwie, wat een pigmentatie! Ah men, wat is het toch jammer dat de Sephora weg is uit NL, want ik had hem zo graag willen bemachtigen, maar helaas was hij al uitverkocht. Gorgeous look heb je ermee gemaakt! 🙂 Beautybay heh? ME LIKE! Even daar peeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *