Urban Decay Naked Heat Palette

Voor mijn verjaardag kreeg ik onder andere een Ici Paris XL cadeaubon en met behulp van die kaart bestelde ik laatst het Urban Decay Naked Heat Palette. Dit is een product waar ik al wat langer interesse in had, maar voor meer dan €50,- bestel ik toch niet zo snel. Is Naked Heat zijn geld waard of niet? Ik deel het vandaag met je.

Urban Decay Naked Heat Palette

Hier zie je het palette. Ik vind het kleurverloop een leuk effect geven. Verder herken ik de stijl van de Urban Decay Naked paletten hier wel duidelijk in terug.

Hier zie je het geopende palette. Zo op het eerste gezicht zien de kleuren er prachtig uit. Perfect voor als je van warme tinten houdt. De spiegel in het palette vind ik ook een fijne toevoeging, zeker voor op reis.

Zoals eigenlijk altijd, zit er een dubbelzijdige kwast in het palette. Meestal zijn kwasten in paletten niet van al te goede kwaliteit, maar de kwasten van Urban Decay vind ik eigenlijk altijd prima in gebruik.

Om een iets beter idee te krijgen van hoe de kleuren eruit zien, heb ik nog een paar foto’s gemaakt, zoals degene hierboven.

Met name de bovenstaande kleuren spraken mij meteen aan.

Swatches

Laten we gaan kijken naar hoe de oogschaduws het op de swatches doen.

Ounce zie je helaas nauwelijks terug op mijn huid, omdat de kleur zo dicht bij mijn eigen huidskleur ligt. Wel moet ik zeggen dat dit verder een oogschaduw is met prima pigmentatie. De andere tinten zie je allemaal wat beter terug.

En hier nog de andere tinten. En Fuego en Ashes moest ik iets opbouwen, de rest is erg goed gepigmenteerd. Wel jammer dat En Fuego en Ashes dus eigenlijk een beetje tegenvallen.  Scorched vind ik daarentegen prachtig.

Hierboven draag ik het Naked Heat Palette.

Conclusie

Dankzij een cadeaubon en het feit dat er korting was op Urban Decay heb ik maar iets van €6,- voor het palette hoeven te betalen. Dat is hij zeker waard, alleen zou ik als ik hier echt €55,- voor had betaald toch wel over na moeten denken. Het palette is kwalitatief best goed en je krijgt veel, maar persoonlijk vind ik het toch erg jammer dat er in de paletten van Urban Decay toch vaak één of meerdere tegenvallers zitten. En misschien ligt het aan mij, maar de oogschaduw trekt na een uur of 7-8 iets in de lijntjes bij mijn ogen. Dit heb ik normaal gesproken niet, aangezien ik altijd een oogschaduwbasis gebruik. Alleen bij Urban Decay heb ik hier last van. Laat het mij weten als je een tip hebt om dit op te lossen! Ik vind de oogschaduws namelijk wel erg mooi, maar ik pak nu het Urban Decay Naked Heat Palette er toch het liefst bij op dagen dat ik niet zo heel lang in de make-up zit.

Wat vind jij van het Urban Decay Naked Heat Palette?

You may also like

10 reacties

  1. Het is inderdaad best prijzig voor zo’n palette, jammer dat er toch tegenvallende kleuren in zitten. Ik zou hem denk ik ook niet voor die prijs aanschaffen maar vind het alsnog een prachtig palette. Ik hou van die warme kleuren!

  2. Wat heb je een goede deal gehad zeg voor dit palette! Heerlijk. Ik vind het echt een onwijs mooi palette. Ik denk altijd dat dit soort kleuren helemaal niks voor mij zijn, maar als je lookje ermee zo zie vind ik hem eigenlijk echt onwijs mooi!

  3. Deze zit ook al heel lang in mijn hoofd, maar ik vind de volle prijs inderdaad ook echt heel hoog… weet niet of ik ‘m dat waard zou vinden. Mooie foto’s! Xx

  4. Oh dear! Ik kende dit palette nog helemaal niet. Wat heerlijk dat je er zo weinig voor betaald hebt. Ik vind ‘m heel erg mooi, alleen niet zo mijn kleuren. Ik vind ze jou prachtig staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *