Urban Decay Naked Skin Concealer

Toen het laatst tijd was om mijn favoriete eyeliner te vervangen, besloot ik om ook meteen de Urban Decay Naked Skin Concealer mee te bestellen. Normaal gesproken gebruik ik er eentje van Catrice, maar ik vroeg mij af of een duurdere variant misschien wel beter zou zijn. Of hij beter is vertel ik je vandaag in mijn review. Lees je mee?

Urban Decay Naked Skin Concealer

De verpakking ziet er in ieder geval prima uit. Ik vind dat je wel kunt zien dat deze concealer meer kost dan een paar euro. Ik ging trouwens voor de kleur Fair Warm. Dit is van de lichtste tinten de warmste als het goed is.

Hier nog even een foto van de ingrediënten voor de geïnteresseerden. Ik heb geen reactie gehad van deze concealer dus dat is alvast positief. Soms kan ik nog wel eens slecht op foundations/concealers reageren als er bijvoorbeeld minerale olie inzit.

Toen ik Fair Warm ging swatchen schrok ik om heel eerlijk te zij wel een beetje. Wat is hij licht! Mijn hand steekt er ook heel donker bij af. Ik houd er nooit rekening mee dat ik in de zomer nog wel eens bruiner kan zijn, maar blijkbaar is het dit jaar toch echt wel het geval met de hittegolf.

Mijn oog met daaronder alleen foundation. Ik heb wel wat donkere kringen zoals je kunt zien. Mocht je trouwens iets opvallen aan de fotokwaliteit van deze en de volgende foto; dat kan. Ik heb ze namelijk niet met Photoshop kunnen bewerken omdat je daar nu een abonnement op moet nemen en het programma alleen op mijn oude laptop staat. (Die supersloom is.) Ik probeer nu wat alternatieven te vinden voor op mijn nieuwe laptop. Tips zijn heel erg welkom! Ik houd niet van abonnementen voor alles afsluiten namelijk.

De Urban Decay Naked Skin Concealer vind ik momenteel prima voor onder de ogen; daar vind ik het niet erg als het product iets lichter is. Als concealer van rode vlekjes vind ik hem op dit moment iets minder geschikt, omdat hij eigenlijk wat te licht is daarvoor. Nu komt de herfst er al aan, dus ik verwacht dat ik binnen no time weer bleek genoeg ben voor de concealer. Qua dekking zou ik zeggen dat hij een medium dekking heeft; mijn concealer vna Catrice is ietsje dekkender, maar de meeste plekjes camoufleert de Naked Skin Concealer wel aardig.

Conclusie

Vind ik de Urban Decay Naked Skin Concealer een fijn product? Ja. Ik moet alleen zeggen dat ik de concealer die ik gebruik van Catrice stiekem nog steeds meer zijn geld waard vind. Die van Urban Decay is prima, maar kost wel €25,45 bij de Ici Paris XL. Daar is niet per se iets mis mee, maar als je net zoals mij wel eens kringen onder je ogen hebt waar een flinke dosis concealer voor nodig is, is het wel een beetje prijzig.

Heb jij de Urban Decay Naked Skin Concealer al eens geprobeerd? En heb je een tip voor wat betreft Photoshop of een goede vervanger daarvan?

You may also like

10 reacties

  1. Klinkt fijn! Ik gebruik een concealer van Catrice – die nu, net zoals m’n foundation, veel te licht is, haha. En ik gebruik zelf Photoshop en Lightroom, dus ik kan je helaas niet helpen.

  2. Zelf gebruik ik geen concealers maar het is wel raar dat Catrice als budgetmwerk ietsje meer dekking geeft dan deze dure van Urban Decay. Lekker bij Catrice blijven zou ik zeggen 🙂

  3. Hmm. Ik was al heel erg lang benieuwd naar deze concealer maar ik moet zeggen dat ik hem niet overweldigend geweldig vind. Hij doet z’n werk mooi onder de ogen, maar ik denk dat er fijnere zijn. Ik vind bijvoorbeeld de variant van Nars super fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *