Urban Decay Revolution Lipstick Streak

Vandaag stel ik je voor aan mijn tweede Urban Decay Revolution Lipstick, namelijk Streak. Deze kleur leek mij voor de lente en zomer en stond daarom al even op mijn wishlist. Inmiddels heb ik hem al even en vertel ik je hoe hij mij bevalt, of de kleur is zoals ik verwachtte en of de kwaliteit net zo goed is als van mijn andere Revolution Lipstick, Fiend.

Urban Decay Revolution Lipstick Streak

De verpakking van de lipstick is hetzelfde als bij Fiend; een mooi en toch wel stoer doosje met daarin de daadwerkelijke huls.

Urban Decay Revolution Lipstick Streak packaging

De huls vind ik erg mooi en typisch Urban Decay. De huls voelt ook stevig en kwalitatief goed aan. Het is eigenlijk best een zware huls in dat je de kwaliteit echt voelt.

Urban Decay Revolution Lipstick Streak open

De geopende lipstick ziet er ook mooi uit, hoewel dat paarse persoonlijk niet helemaal mijn smaak is, maar het past wel goed bij het merk. De kleur ziet er fris uit.

Urban Decay Revolution Lipstick Streak swatch

De pigmentatie is zoals ik eigenlijk al wel had verwacht erg goed, zoals je op de swatch hierboven kunt zien. Urban Decay Revolution Lipstick Streak is een prachtige, koraalroze kleur.

Urban Decay Revolution Lipstick Streak closeup

Close-up van Streak op mijn lippen. Ik weet niet waarom, maar mijn camera pakt de kleur op close-up foto’s nooit helemaal perfect op bij lipsticks. Als je daar nog tips voor hebt, zijn ze erg welkom!

Urban Decay Revolution Lipstick Streak fullface

Full-face met Urban Decay Revolution Lipstick Streak. Ik vind het een erg mooi kleurtje voor de lente en zomer en zal hem er dan ook vaak bij pakken. Over de kwaliteit van de lipstick ben ik eigenlijk net zo tevreden als bij Fiend en ik merk geen verschil eigenlijk. Ook Streak wordt na een tijdje dragen iets matter en minder glimmend en ook Streak houdt het zo’n 3-4 uur vol op mijn lippen, voordat ik bij moet werken. Na 3-4 uur eet ik eigenlijk altijd wel iets, vandaar. Drinken kan wel gewoon met deze lipstick, daar kan hij wel tegen.

Al met al ben ik blij dat ik Streak heb aangeschaft. Ik kon hem, omdat ik voor mijn verjaardag een Ici Paris XL bon had gekregen, voor €0,40 bestellen, wat heel erg scheelt, maar ik vind hem zijn normale prijs van €20,40 ook zeker wel waard. (Alleen is een bon nét iets leuker natuurlijk.) Urban Decay is te koop bij onder andere Ici Paris XL.

Wat vind jij van mijn Urban Decay Revolution Lipstick Streak?

You may also like

23 reacties

  1. Wat een prachtige lipstick is dit. Al gebruik ik zelf amper deze kleur, maar het heeft met mijn huidskleur te maken. Voor de lente en zomer lijkt mij dit echt de kleur. Close up gesproken heb ik zelf ook last van, ondanks ik een erg goede camera heb. Ik weet alleen niet hoe ik hem moet gebruiken. 😉 Ik overweeg een extra close up lens misschien als optie.

  2. Hij staat je echt prachtig! Super fijn als je zoiets met een bon kunt kopen. Ook super mooi dat je koraal hebt gekozen. Ik vind dat ook altijd een hele mooie kleur. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je er heel blij mee bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *