Verjaardagscadeautjes 2017

Op 26 maart ben ik alweer 25 jaar oud geworden en dit vierde ik op de dag zelf. Hoewel ik het maar niks vind dat ik nu toch echt aan de verkeerde kant van de twintig sta, heb ik toch een leuke dag gehad met veel gezelligheid en leuke verjaardagscadeautjes. Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal heb gekregen.

Verjaardagscadeautjes

Zoals je al wel kunt zien in de video, ben ik heel erg verwend! Ik vind dat zo lief altijd. Ook vond ik het superleuk dat er zoveel familie was gekomen. Dat vind ik toch wel heel bijzonder.

Als je trouwens wat aan mij merkt in de video; ik ben ziek geworden afgelopen weekend. Jeff trouwens ook, we kregen er ook tegelijk last van. Gelukkig is het mij toch gelukt om deze video te maken! Of het voor volgende week ook gaat lukken zien we nog wel, voor nu voel ik mij niet goed genoeg om te filmen, maar wie weet voel ik mij wanneer dit artikel online staat al wel weer een stuk beter.

In deze video draag ik trouwens nieuwe sieraden, hier komt binnenkort nog een artikel over online, maar ik vind het erg leuke items tot nu toe!

Wat vind jij het leukste dat ik heb gekregen?

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *