Verslag Ici Paris XL Exclusive Event + unboxing goodiebag

Dinsdag was ik aanwezig bij het Ici Paris XL Exclusive Event. Het was een superleuk event en ik ging niet met lege handen naar huis; ik kreeg namelijk hele leuke goodies mee. Benieuwd naar mijn verslag van het event en de video unboxing van de goodiebag? Kijk dan mee!

Ik zal eerst wat foto’s van de aanwezige stands laten zien en dan op het eind van dit artikel de video embedden waarin ik de goodiebag unbox. Er waren ontzettend veel leuke merken en ik heb dan ook genoten. Let trouwens niet op de fotokwaliteit; het was vrij donker bij het event, dus dat heeft de kwaliteit van de foto’s helaas wel een beetje beïnvloedt. Toch wilde ik ze jullie niet onthouden, omdat het toch een beetje een indruk geeft van het event.

Ici Paris Event 1

Hier zie je de stand van Only You. Misschien ken je dit merk al wel van de nagellakjes, maar die zijn nu vernieuwd. De nieuwe verpakkingen vind ik alvast heel mooi!

Ici Paris Event 2

Underground is een nepwimpermerk en ik moet zeggen dat ik dit merk nog niet kende, maar het is volgens mij ook vrij nieuw nog.

Ici Paris Event 3

De stand van Dunhill.

Ici Paris Event 4

BE Creative. Ik vind dit zo’n leuk merk! Ik ontdekte dankzij de dames bij de stand dat ik de kwasten van BE ook zeker nog moet gaan proberen.

Ici Paris Event 5

Filorga.

Ici Paris Event 6

De Evoka stand maakte mij erg blij! Ik heb al zo vaak hierna gekeken bij de Ici Paris XL maar ik had er nog niks van geprobeerd, omdat ik niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten. De producten roken allemaal heerlijk.

Ici Paris Event 7

Hand Chemistry.

Ici Paris Event 8

Het eigen merk skincare van de Ici Paris.

Ici Paris Even t10

Ook Urban Decay was aanwezig! Hoe bijzonder is dat? Ik dacht even dat ik droomde, aangezien we dit merk zolang hebben moeten missen.

Ici Paris Event 11

Phenomé.

Ici Paris Event 12

Cult51, een merk dat maar liefst 51 claims maakt, heel bijzonder.

Ici Paris Event 13

DHC. Dit is het enige product van dit merk dat verkocht wordt door Ici Paris en daarmee is het ook meteen een uniek product.

Ici Paris Event 14

Human + Kind, een merk waar ik al veel over gehoord had op andere blogs en nu kan ik eindelijk zelf iets gaan proberen. Ik ben erg benieuwd.

Ici Paris Event 15

Couvent des Minimes was ook aanwezig met een heerlijke eau de cologne.

Ici Paris Event 16

Het mannenmerk van de Ici. Hier kreeg ik ook iets leuks voor Jeff mee.

Ici Paris Event 17

De stand van Kenzo.

Ici Paris Event 18

Novexpert. Ik moet zeggen dat dit merk mij wel erg nieuwsgierig maakte.

Ici Paris Event 19

Ioma, wat omgedraaid “à moi” oftewel “voor mij” in het Frans betekent.

Ici Paris Event 20
Qiriness.

Ici Paris Event 21

De Repetto stand met hun heerlijke nieuwe geur.

Ici Paris Event 22

En tot slot de Philosophy stand. Ik redde het niet om langs alle stands te gaan, dus ik ben niet overal geweest, maar het leek mij toch leuk om een indruk te geven van hoe het was. Laten we nu snel overgaan op de unboxing!

Ik wil Ici Paris XL en alle mooie merken die aanwezig waren bedanken voor het leuke en interessante event en de leuke producten! Er komen veel leuke reviews aan, dat weet ik wel zeker.

Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

You may also like

27 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *