Verslag Primark opening Den Haag + shoplog

Laatst was ik aanwezig bij de opening van het Primark filiaal in Den Haag en het was erg leuk. Behalve een uitgebreide rondleiding door de gigantische winkel, kregen we ook nog tijd om zelf wat te shoppen en was het erg gezellig met alle bloggers. Kijk je mee naar mijn verslag en shoplog?

Het filiaal in Den Haag is zoals ik al aangaf erg groot. De winkel heeft maar liefst 3 verdiepingen, wat inhoudt dat er extreem veel  ruimte is voor de leukste fashion en home items. De winkel is gevestigd aan Spui 50, wat een erg handige locatie is. Niet alleen ligt de winkel praktisch naast de metro en tramhalte, ook zit er op een paar meter afstand een Lush. Zeker een aanrader dus om die twee te combineren.

IMG_5587

De persopening begon om 9.30 uur en we kregen eerst nog de keus uit allemaal lekkere broodjes en dergelijke uit het lopend buffet. Dit kwam voor mij mooi uit, aangezien Den Haag voor mij niet naast de deur  ligt en ik zo vroeg had ontbeten dat ik al wel weer trek had. Na het ontbijt kregen we een uitgebreide rondleiding door de winkel. Het viel mij vooral op dat ze echt hun best hebben gedaan om deze Primark iets unieks mee te geven en ik denk dat dat zeker gelukt is!

Primark opening Den Haag 2

Zo zie je hierboven de trend room waarin de meest hippe items van dat moment zo neergelegd zijn dat je er meteen outfits mee kan maken. Superleuk! De feestelijke stemming paste ook perfect bij het thema van mijn shopsessie daarna; ik zocht namelijk nog kleding voor de feestdagen.

Primark opening Den Haag 3

In de winkel werken ze veel met bijzondere etalages. Wat ook handig is, is dat de kleding die op de paspop zit, meteen daarin de buurt hangt, zodat je snel een volledige outfit samen kunt stellen.

Primark opening Den Haag 4

De Primark in Den Haag heeft uiteraard ook een beautyafdeling met leuke en goed betaalbare producten.

Primark opening Den Haag 5

Cosy socks! Ik ben er gek op. Ik heb nog een klein beetje shoptegoed op de giftcard die we als pers kregen staan en ik denk dat de kans groot is dat ik hier er nog wat van in ga slaan uiteindelijk. Achteraf had ik stiekem wel een klein beetje spijt dat ik ze niet mee had genomen!

Primark opening Den Haag 6

De schoenenafdeling is ook erg groot. Wat trouwens leuk is, is dat er in dit filiaal banken staan, zodat je tussen het shoppen door rustig kan zitten.

Primark opening Den Haag 7

Bij de kinderafdeling kwam ik deze superschattig onesies tegen. Sowieso zag ik veel onesies (en ook twosies) in de winkel. Er werd mij verteld dat ze hartstikke hip zijn en heel lekker zitten. Zelf heb ik nog geen onesie of twosie, dus ik kan daar nog niet over meepraten.

Primark opening Den Haag 9

De mannenafdeling. Wat mij ook opviel was dat ze daar veel kersttruien hadden. Zo’n €2,- (of €2,50 kan ook) van de prijs van zo’n trui wordt gedoneerd aan Make a Wish. Een mooi gebaar!

Ik denk dat je al wel merkt dat ik erg positief ben over het filiaal in Den Haag. Met name de locatie (makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en dichtbij de Lush) maakt het voor mij erg leuk om nu eens sneller een dagje in Den Haag te gaan shoppen. Daarnaast wordt Den Haag steeds leuker qua winkels nu ze sindskort behalve een megagrote Primark ook een tweede Ziaja filiaal en een Shoeby hebben.

Laten we nu snel gaan kijken naar mijn shoplog!

Wat vind jij van het filiaal in Den Haag? En wat vind je van mijn aankoopjes?

You may also like

29 reacties

  1. Wat een rust in de winkel, zo zal je de Primark niet snel meer zien denk ik haha ;). Ik vind het altijd leuk om er eventjes door te snuffelen. Alleen als ik in de buurt ben dan, ik zou er niet speciaal naar toe gaan.

  2. Wat gaaf dat je aanwezig mocht zijn bij de opening! Mooie foto’s heb je gemaakt! De Primark is altijd leuk! Je jasje vind ik zo mooi die je hebt gekocht! 🙂

  3. Wat een leuk verslag! Je hebt ook hele leuke aankopen gedaan, Ik ben pas ook naar de Primark geweest , maar ik had niks gekocht dat was echt de eerste keer bij mij haha

  4. Heel erg leuk verslag! Ik vind Primark er daar ook wel heel mooi uitzien. Onesies en twosies heb ik ook al heel veel positieve dingen over gehoord en gelezen, maar zelf heb ik ze ook nog nooit gekocht. De aankopen die je hebt gedaan vind ik ook erg leuk en het staat je ook erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *