Verslag Ziaja event + unboxing producten

Vorige week zaterdag was ik aanwezig bij het Ziaja bloggersevent in Den Haag dat werd gehost door Serena van Beautylab. Het was een ontzettend leuk event en vandaag laat ik jullie behalve een fotoverslag ook een video zien waarin ik de producten laat zien die ik mee mocht nemen!

Het event vond plaats in de tweede Ziaja winkel van Nederland aan de Prinsestraat in Den Haag. Deze winkel is pas net open, maar ik hoop stiekem dat Ziaja binnenkort met nog meer filialen gaat komen, aangezien ze mij meteen erg enthousiast hebben gemaakt.

Hieronder zie je de voorkant van de winkel.

Ziaja event winkel

En hier de binnenkant.

Ziaja event

Zoals je op de foto kunt zien werden we ontvangen met bubbels of koffie of thee, maar als je bijvoorbeeld water of jus d’orange wilde kon dat ook. Zelf wilde ik wel gewoon bubbels en ondertussen maakte ik meteen foto’s van de winkel en kletste ik met de gezellige bloggers die  ook op het event waren!

Ziaja event producten kids

Ziaja heeft voor iedere leeftijd producten, van baby tot aan de 60+ en dat vind ik wel heel compleet. Hier zie je de kidsproducten en ik kan stiekem vast verklappen dat ik daar ook wat van mee naar huis nam.

Ziaja event olive producten

De olijfolie lijn.

Ziaja event geitenmelk producten

De geitenmelk lijn; de lijn waarmee Ziaja zo bekend is geworden in Polen en de andere landen waar het merk al te koop is.

Ziaja event suncare etc producten

Ziaja verkoopt ook  onder andere make-up removers, zonnebrand en massageoliën.

Ziaja event cocao en cocos producten

Hier zie je de cacao en kokoslijnen.

Ziaja event deel producten

En hier nog een deel van de skincare. Je ziet hier onder andere de Sensitive lijn.

Ziaja event skincare producten

Nog meer skincare. Toen iedereen eenmaal binnen was, werd het event geopend door Serena en kwamen ook de mensen van Ziaja zelf aan het woord. Vervolgens werd de groep bloggers in tweeën gedeeld; de ene helft kreeg een huidsanalyse en de andere helft kreeg een rondleiding door de winkel.Na een tijdje wisselden de groepen van plek en daarna mochten we allemaal 10 producten uitkiezen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, omdat er zoveel leuke en interessante producten waren, maar het is mij gelukt.

Ziaja event met Serena op de foto

Ik ben normaal gesproken helemaal niet iemand die gaat vragen of ik met iemand op de foto mag, maar omdat er ineens een  heleboel meiden met Serena op de foto wilden, wilde ik stiekem ook wel, met deze foto als resultaat.

Ziaja event groepsfoto

Op het einde maakten we ook nog een groepsfoto.

Ik vond het een superleuk en gezellig event en daar wil ik Ziaja en Serena  graag voor bedanken! Laten we nu gaan kijken naar mijn unboxing van de producten die ik  heb uitgekozen! 

Kennen jullie Ziaja al?

You may also like

32 reacties

  1. Het ziet er allemaal echt super leuk en gezellig uit. Heel gaaf dat je een aantal producten mee mocht nemen. Ik ben benieuwd naar de reviews ervan, de producten zien er zo fijn uit!

  2. Leuk dat je aanwezig was 🙂 Nee ken Ziaja nog niet. Het ziet er wel leuk en interessant uit 🙂 Ik ga straks even apart op Youtube je filmpje bekijken 🙂 Dan krijg je daar ook je like!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *