Vichy Minéral 89

Het is alweer een hele tijd terug dat ik begon met het testen van Vichy Minéral 89. Nu test ik skincare altijd een stuk langer dan andere producten. Je huid heeft immers een maand nodig om zichzelf te vernieuwen. Dit keer was het echter ook een stukje tijdgebrek. Vandaag is hij er dan eindelijk: mijn review van Vichy Minéral 89!

Vichy Minéral 89

Ik heb Vichy Minéral 89 inmiddels een paar maanden kunnen testen en weet dus precies wat het voor mijn huid doet. In het begin was het mij niet zo heel duidelijk waarvoor ik dit product moest gebruiken. Het is namelijk een product dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar er staat niet heel duidelijk of het een dagcrème of iets anders is.

Aan de hand van de bovenstaande informatie besloot ik om hem in de ochtend aan te brengen bij wijze van dagcrème. Voor mij heeft dit prima gewerkt, maar experimenteer vooral met wat jouw huid fijn vindt.

De ingrediënten. Het is niet zo’n lag lijstje en overal het algemeen vind ik dat positief. In het begin dacht ik dat dit product siliconen bevatte, omdat het heel zacht en glad aanvoelt op de huid. Zoals je kunt zien zitten die er echter niet in.

Hier zie je het flesje waarin het product zit. Het product is doorzichtig en voelt zoals ik al aangaf prettig aan op de huid. Nu ik deze review schrijf heb ik dit product al enkele maanden in gebruik (het gaat maar niet op!) en dat is een goed teken. Als een product mijn huid irriteert stop ik er namelijk al snel mee. Vichy Minéral 89 heeft echter een positieve invloed. Ik zie geen wonderen, maar mijn huid lijkt wel iets frisser en minder grauw. En dat wil wat zeggen, want ik moet er meestal erg vroeg uit voor werk.

Conclusie

Ik kan heel kort zijn over Vichy Minéral 89; ik vind het een fijn product. Het is geen wondermiddel, maar wel een heel prettig product. Je betaald zo’n €23,- voor een verpakking van 50 ml. Kijk op de website van Vichy voor de verkooppunten.

Heb jij Vichy Minéral 89 al geprobeerd?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

4 reacties

  1. Het is een booster dus deze moet je gebruiken voor je dagcrème 🙂 Je moet het een beetje zien als een serum dus 1e stap in je verzorging. Ik vond hem zalig maar moest er nog wel een crème bij gebruiken op mijn ‘ouwe huidje’haha

    1. Dat het een booster was stond er inderdaad op, maar voor mij is die dus al voldoende als dagcrème in de zomer! Interessant om te merken dat hij voor jou dus juist echt een combo-product was, zo zie je hoe het per huid kan verschillen! En zo oud is jouw huidje toch nog niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *