Vlog Qult The XL Edition

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen op mijn blog, zijn mijn vriend en ik vorige week zaterdag naar Qult The XL Edition geweest. Om een beetje een indruk te geven van het event hebben we foto’s gemaakt en gevlogd. De meeste foto’s vind ik minder gelukt, maar daar staat wel een redelijk lange vlog tegenover! Kijk je mee?

Qult The XL Edition vond op 4 oktober plaats in het Transformatorhuis in Amsterdam van 23.00-8.00 uur. Wij zijn niet tot het einde gebleven, aangezien we ontzettend moe waren en het voor ons nog iets meer dan een uur is met de trein van Amsterdam Centraal naar huis. Toch vonden we het supergaaf en hebben we een topavond gehad! De muziek was erg goed, maar dat had ik ook verwacht omdat er dj’s als Acti (mijn favoriet) en bijvoorbeeld A*S*Y*S en Geck-o kwamen. Als je ook van subground houdt kan ik de Qult events zeker aanraden! (Er is ongeveer elke maand wel een event, maar dit was een extra uitgebreide en lange versie.) Ik vond het ook heel fijn dat het niet té druk was, zodat je nog wel een beetje bewegingsruimte had en verder was de sfeer ook goed; ik heb geen één chagrijnig persoon gezien, alleen maar vrolijke mensen.

Qult the XL Edition

Het enige wat ik wel een beetje jammer vond is dat we daar aankwamen en we ontdekten dat de munten aan de prijs waren; €2,70 per munt. Gelukkig kon je wel ter plekke pinnen, want anders hadden we dus veel te weinig geld mee gehad. Ook vond ik dat voor de tijd dat je er bent er weinig eten was; je kon raketjes, snoep, lolly’s of chips kopen, maar ik ben echt iemand die ‘s nachts even nét wat meer wil eten dan dat. (Lees: ik had gehoopt op pizza, döner of patat.) Gelukkig viel ook dat op te lossen toen we naar huis gingen want er waren al wat winkels open op het station. Wat ik wel heel handig vond is dat er kluisjes waren die je kon huren voor een paar euro. Ik had namelijk omdat ik het koud had behalve een jas ook een vest mee en die kon ik dus halverwege de avond mooi in ons kluisje doen.

Oké, genoeg gekletst, laten we naar de vlog van deze avond gaan kijken! Zowel mijn vriend als ik hebben gefilmd (hij vond het volgens mij ook best leuk). Veel kijkplezier!

Ga jij wel eens naar dit soort events?

You may also like

23 reacties

    1. Haha dat verbaasd me niks; wij hebben eerst ook gekeken of we dat niet zouden doen, maar het is wel wat prijziger dan gewoon met het ov weer naar huis de volgende ochtend! Daarnaast was er behalve dit event ook nog een hardstyle event ergens anders in Amsterdam!

  1. Ik ga nooit naar dit soort shows, maar vind wel dat de opzet heel erg gaaf is. Ik vind het knap hoe ze met al die lichtjes echt iets speciaals neer kunnen zetten! Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! Liefs, Eva

  2. Muntjes zijn op dit soort evenementen helaas altijd zo belachelijk duur inderdaad, terwijl je dan ook al een kaartje hebt gekocht. X

  3. Wow, wat supervet zeg! Je video is wel echt heel gaaf! Haha ja, lekker eten moet er altijd zijn, want soms moet je uren reizen voordat je ergens bent en dan wil je wel even goed kunnen eten. Net zoals bij als je drinkt, dan heb je ook een aardige bodem nodig. Het ziet er wel supervet uit!

  4. Ik vind het er erg speciaal uitzien! Ik kende het hiervoor ook niet en ga gewoonlijk niet naar zulke evenementen toe. Het lijkt me wel een ervaring xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *