Vlog + verslag dagje Amsterdam met mede-bloggers

Dinsdag ging ik met vier andere bloggers, namelijk RachelRosanneMariëlle en Sharon, naar Amsterdam. Ik had er van tevoren al ontzettend veel zin in en achteraf was het nog leuker dan ik had verwacht! Vandaag deel ik mijn vlog en een verslag met jullie! Lees snel verder! 

Om 11.00 spraken we af op Amsterdam Centraal. Ondanks dat we elkaar nog niet eerder hadden gezien in real life herkenden we elkaar meteen en het klikte ook meteen erg goed! Het voelde meteen heel erg vertrouwd en wat ook leuk was, is dat we allemaal dezelfde passie hebben voor bloggen en beauty. De eerste winkel waar we heengingen was de Forever21 en daar was ik heel blij mee, aangezien ik deze winkel al een hele tijd wilde bezoeken. Daarna gingen we naar de MAC en naar de Lush en toen we daar weggingen was het inmiddels al iets van kwart voor twee; hoogtijd om te gaan lunchen dus! Dat hebben we gedaan bij La Place. We zijn nog even naar de MAC Pro Store en de Flormar gegaan, hebben nog een groepsfoto met ons allen gemaakt en daarna moest Sharon helaas al weg. Wij zijn toen nog even gebleven om een jumpsuit voor Rachel te zoeken, maar pakten iets na vier uur ook de trein terug naar huis.  Ik wil alle meiden heel erg bedanken voor de supergezellige en leuke dag! Hopelijk kunnen we snel weer iets als dit afspreken. Ik weet in ieder geval al wel dat Rachel al druk bezig is met het organiseren van een bloggersdag in juli of augustus (waarschijnlijk zoals het er nu naar uitziet 15 of 22 augustus), mocht jou het nu ook leuk lijken om gezellig met bloggers op stap te gaan, mail haar dan voor meer informatie.

Hieronder zie je mijn allereerste vlog! Ik hoop dat je hem leuk vind om te zien:

En hier volgen nu nog een aantal van de foto’s die ik en de andere meiden hebben gemaakt.

MAC Swatches

Dit is wat er gebeurd als je mij MAC lipsticks laat swatchen!

lush winkel

In de Lush. Het ruikt daar altijd al zo lekker!

nog een keer lush winkel

Nog een keer in de Lush.

Lunch bij La Place

Dit was mijn lunch. Ik had zo’n trek na al dat shoppen dat ik stiekem al een hap had genomen. Ik had een broodje gemarineerde kip en een smoothie met aarbeien en chiazaad.

MAC
Deze foto heeft Rachel gemaakt bij de grote MAC counter in de Douglas in Amsterdam.
Flormar
En deze heeft Rosanne gemaakt in de Flormar.
Groepsfoto Amsterdam
Tot slot nog deze groepsfoto, ook gemaakt met de camera van Rosanne. De dames in de Flormar waren zo lief om een foto van ons te willen maken.

Achteraf gezien heb ik vooral gefilmd en niet zo veel foto’s gemaakt (de eerste vier zijn wel gewoon van mij), vandaar dat ik er een aantal van de andere dames heb gebruikt hier, met natuurlijk alle credits voor hen! Sowieso ben ik in de Flormar alles vergeten, ik was zo onder de indruk van alle make-up dat ik daar meteen op af stoof zonder na te denken. Misschien is dat ook wel omdat ik nog niet eerder heb gevlogd. Ik hoop in ieder geval dat je dit een leuk verslag en een leuke vlog vond!

Zou jij ook graag mee willen de volgende keer?

You may also like

50 reacties

  1. Hele leuke vlog van jullie dagje! Ik had ook al het één en ander bij de andere meiden gezien. Ik vind jullie groepsfoto erg leuk. Ik kan me goed voorstellen dat het een leuke dag was. Ik hoop dat ik in augustus mee kan, lijkt me vooral leuk om jullie te ontmoeten!

  2. Leuk dat je dat gedaan hebt met iedereen, ik zou de volgende keer ook wel mee willen lijkt me heel erg leuk om iedereen n keer te ontmoeten!

  3. Super leuk om te zien! Lijkt me zo leuk een dagje met allemaal bloggers samen. Ik zou echt heel graag de volgende keer meewillen. Je reageert op elkaars blog, maar het lijkt me nog leuker om elkaar in real life ook een keer te ontmoeten. Erg leuk initiatief van Rachel!

  4. Super leuk zeg 😀 je ziet er ook mooi uit op video! Echt een plaatje. Ik was er graag bij geweest.. volgende keer na de examens dan maar 😛 haha. x

  5. Wat een super leuke vlog heb je gemaakt zeg 😀 Ik vind je filmpjes altijd leuk om te zien! Ik ben heel benieuwd naar alles wat je hebt gekocht, komt dat snel online? 😀

  6. Wauw, wat een leuk artikel, moet je vaker doen! Ik ga nu het filmpje bekijken!

    Is Flormar een merk dat enkel make-up verkoopt? Ik denk niet dat ik het al eens tegen ben gekomen in Belgie.

    1. Dank je wel! Flormar verkoopt inderdaad bijna alleen make-up (zag geloof ik ook dat ze parfum verkopen, maar weet dat niet zeker). In Nederland zitten ze ook alleen nog maar in Amsterdam, maar ik hoop dat ze snel meer filialen krijgen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *