Vlog + verslag Defqon.1 2014

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, zijn mijn vriend en ik afgelopen weekend naar Defqon geweest. Omdat jullie reacties toen jullie lazen dat we hierheen gingen zo enthousiast waren, vond ik dat ik jullie geen verslag kon onthouden. Lees dus snel verder! 

Wij zijn op zaterdag naar Defqon gegaan, dit hebben wij vorig jaar ook gedaan en dat is ons erg goed bevallen, vandaar dat we dit jaar weer gingen. Ik had de kaartjes gekregen van mijn vriend voor mijn verjaardag, superlief van hem! De kaartjes kosten €70,- per stuk, dus goedkoop zijn ze niet bepaald, maar wij vinden dat het het geld waard is. Je krijgt er immers een dag vol met muziek van geweldige dj’s voor terug. Waar je normaal gesproken voor een concert van één enkele persoon al snel €50,- betaald, hebben wij voor €70,- de keuze gehad uit misschien wel meer dan honderd dj’s.

Wat trouwens wel iets is om rekening mee te houden is dat je geen deodorant in spuitbus mee mag nemen naar binnen. Misschien heel dom dat ik dat nu zeg, want op zich is het best logisch als je erover nadenkt, maar vorig jaar kwam ik wel gewoon binnen met mijn deo, dus het was wel een beetje jammer dat ik dit jaar zonder deodorant zat. Een roller mag volgens mij wel gewoon.

Hieronder zal ik eerst een selectie van de foto’s die ik op Defqon heb gemaakt met jullie delen en daarna kun je mijn vlog vinden!

Black stage

Op Defqon zijn alle verschilende muziekgedeeltes opgedeeld bij kleur. Hier zie je de black stage, dit is een deel waar vooral hardcore wordt gedraaid. Wij zijn hier eigenlijk niet zo lang geweest (het is niet helemaal onze muziek), maar ik wilde toch graag even mijn camera tevoorschijn halen.

Red stage

Red. Hier wordt voornamelijk hardstyle gedraaid en dit is tevens de main stage. Wij zijn hier wel een tijdje geweest, maar stiekem vinden wij de white stage het leukst.

Close-up detail red stage

Een close-up van het decor van red. Ik ben altijd ontzettend onder de indruk van de geweldige decors die ze maken bij de verschillende stages op Defqon.

Close-up red stage 2

Deze foto heeft mijn vriend gemaakt. Ik kon namelijk geen beeld krijgen omdat er een lang iemand voor mij stond. Tja, het is niet echt handig om klein te zijn op zulke momenten, maar gelukkig heb ik een lange vriend.

Brown stage

Dit decor van brown ziet er ook weer supergaaf uit! Hier waren ze nog niet begonnen met spelen toen ik de foto maakte, maar dat vond ik helemaal niet erg. Bij brown wordt trouwens freestyle gedraaid.

Qult stage

Hier zie je een foto van mijn favoriete stage, namelijk Qult of white, waar subground wordt gedraaid. Hier is de eerste Qult dj Luca Perra net begonnen met draaien. Ik kende hem nog niet, maar ik vond hem erg goed!

Magenta

Deze foto is gemaakt bij magenta waar ze early hardstyle draaien. Hier zijn we samen met bij Qult denk ik het langst geweest.

Yellow stage

Dit is yellow waar ze extreme draaien. Wij zijn hier verder niet geweest, maar ik wou toch graag het decor op de foto zetten.

Donnie Darko

Hier zie je Donnie Darko, een dj die met een masker op draait. Ik vond hem erg goed!

Donnie Darko 2

Nog een keer Donnie Darko.

A*S*Y*S

Hier zie je A*S*Y*S, die ook draaide bij white.

Acti en A*S*Y*S

Hier zie je Acti met A*S*Y*S op de achtergrond (Acti nam het net over).

Acti

Acti. Dit is mijn favoriete dj en zijn set was dan ook echt een hoogtepunt van de dag!

Acti set

En ik was volgens mij niet de enige! Iedereen leek wel gek te worden tijdens Acti’s set! Er kwamen Qult bordjes omhoog…

Dragon at Qult

…er verscheen ineens een Chinese draak…

strandballen

…en er werd gegooid met opblaasbare (strand)ballen. (Deze foto is niet zo helder, sorry daarvoor, maar vanwege de vuist vond ik hem toch wel grappig! In mijn vlog komen er hier nog duidelijkere beelden van die mijn vriend heeft gefilmd omdat ik weer te klein was.)

We hebben weer een topdag gehad bij Defqon! Volgend jaar willen we weer!

Bekijk hieronder mijn vlog!

Ben jij ook al eens naar Defqon geweest?

You may also like

31 reacties

  1. Ik ken het wel maar ben er nog nooit geweest, ik hou zelf niet zo van die stijl. Mijn man daarentegen is in het verleden vaak naar dit soort feesten geweest, die zou ik er erg blij mee maken 😉

  2. Het is niet mijn muziek, maar het ziet er wel heel cool uit. Dat Donnie Darko masker kan ik trouwens ook wel waarderen, dat is echt mijn lievelingsfilm! Leuke foto’s!

  3. Wauw, het ziet er onwijs gaaf uit! Leuk dat jullie daar zijn geweest, zeg 😀 . Wel een beetje duur, maar volgens mij was het dat helemaal waard. Leuk ook dat je gevlogd hebt!

    Xjes Femke

  4. Leuk verslag 🙂 Ik ben hier helemaal het type niet voor! Maar ik ben blij dat je het leuk hebt gehad 🙂 Het ziet eruit alsof je echt in een andere wereld bent…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *