Vogue Women Extravagant Cream Shower Gel

Voor vandaag heb ik weer een review voor jullie. Dit keer is het weer tijd om een douchegel te reviewen, namelijk de Vogue Women Extravagant Cream Shower Gel. Misschien ken je het product al wel, hij ligt volgens mij al wel een tijd in de winkel, maar voor mij was het de eerste keer dat ik deze douchegel heb gebruikt. Het is een geparfumeerde douchegel, maar ruikt hij ook lekker? En is de structuur goed? Lees snel verder voor mijn bevindingen! Ten eerste wil ik even kwijt dat ik dit artikel eigenlijk niet voor vandaag had gepland. Ik heb namelijk pas een nieuwe camera gekocht en wilde graag meteen een filmpje daarmee proberen te maken. Maar helaas ben ik vandaag snipverkouden en heb ik dusdanig last van mijn keel dat ik nauwelijks geluid uitbreng. Daarom heb ik dit dus uitgesteld. Hopelijk kan ik later deze week jullie alsnog mijn eerste filmpje laten zien!

Zo, nu ik heb gezegd wat ik van tevoren even kwijt wou, kunnen we beginnen met de review. Laten we beginnen bij de verpakking van Vogue Extravagant.

vogue

 

Best een mooie verpakking toch? Ik vind het er wel chique uitzien zo’n combinatie van het logo, roze bloemen en wit. De bloemen maken de verpakking ook meteen een stuk leuker om te zien.IMG_0008

 

Er zijn heel veel dingen die op een positieve manier afwezig zijn in deze douchegel, zoals parabenen en kleurstoffen. Er zit alleen wel parfum in, houd daar rekening mee als je daar gevoelig voor bent. Hier de ingrediënten:

IMG_0006

 

Om heel eerlijk te zijn had ik deze douchegel al een tijdje liggen, maar heb ik hem toen niet gebruikt vanwege de vrij sterke geur. Ik draag elke dag parfum, dus het leek me niet zo handig om dan een sterk geparfumeerde douchegel te gebruiken. Laatst heb ik toch de moed bij elkaar geraapt en was ik toch niet negatief verrast! Hoewel ik zelf niet zo kapot ben van de vrij sterke geur. (Hij doet me ook een beetje aan de FA Luxurious Moments douchegel denken.) De structuur van de douchegel is een beetje creamy en de gel is wit van kleur.

IMG_0012

 

Tijdens het douchen kun je Vogue Extravagant erg goed ruiken, maar na het douchen is de geur gelukkig minder sterk aanwezig op mijn huid. Dat is voor mij een pluspunt, aangezien ik het parfum wel erg sterk vond. De douchegel schuimt wel, maar niet extreem veel.

Alles bij elkaar opgeteld, zou ik deze douchegel vooral aanraden als je vaak vergeet om parfum op te doen, of het gewoon niet vaak gebruikt en je van sterke, uitdagende geuren houdt. Als je net als mij liever een minder sterke geur ruikt bij het douchen, of gewoon graag parfum opdoet na het douchen, zou ik deze niet zo snel kopen. Het is een prima douchegel, dat moet ik er zeker bij zeggen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor €3,49 heb jij al je luxe momentje onder de douche. Er zijn ook nog deodorants te koop met deze geur, dat is helemaal fijn als je verder niet zo vaak parfum draagt. De producten van Vogue zijn in vrijwel elke drogisterij verkrijgbaar.

Wat vind jij van Vogue Women Extravagant Cream Shower Gel? Zou je hem zelf kopen of houd je toch meer van minder sterk ruikende douchegels? Laat het weten in de comments!

You may also like

23 reacties

  1. Ik hou wel van lekker geurende douchegels maar ze moeten echt niet te overheersend zijn. Ik douche eigenlijk altijd ‘s morgens en als ik dan om 7 uur zo’n ontzettend overheersende geur ruik.. Nee daar word ik niet gelukkig van haha ;-)!

    Liefs van Rosie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *