Waarom ik naar Londen wil

Ik ben al eens eerder in Londen geweest, maar toen heb ik niet alles kunnen doen wat ik wilde doen, vandaar dat ik er nog steeds heel graag nog een keer heen wil. Waarom? Dat vertel ik jullie vandaag. Lees snel verder! 

Toen ik in Londen was heb ik eigenlijk vooral het toeristische gedeelte gedaan met alle bezienswaardigheden en dergelijke. Ik had nog veel willen shoppen, maar dat moest op de laatste dag toen ik met mijn vermoeide voeten nauwelijks nog ergens heen wilde. Ook miste ik het pakken van een leuk terrasje of het drinken van een drankje in een leuk cafeetje. Ik zou de sfeer veel meer willen proeven en niet alleen de toeristische sfeer. Vandaar dat Londen dus nog steeds hoog op mijn travel-wishlist staat. Wat ik nu zou doen als ik naar Londen zou gaan? In ieder geval zou ik de volgende dingen graag willen doen:

1) Een bezoekje brengen aan de Superdrug.

Waarschijnlijk weten de meesten van jullie al wel waarom ik hierheen wil. Ze verkopen hier namelijk onder andere Barry M, MUA en Sleek en hoewel deze merken nu ook wel in Nederland verkrijgbaar zijn, is het volgens mij veel leuker om in Engeland wat van deze merken te bemachtigen. Ik weet het niet zeker, maar ik geloof ook dat de producten toch een stuk goedkoper zijn daar dan dat ze hier zijn.

Sleek Bad Girl Palette package
Ik zou nog graag wat van deze paletten in mijn mandje gooien in de Superdrug.

2) Een bezoekje aan Selfridges.

Deze winkel is een stukje prijziger dan de Superdrug, maar ik wil hier ook maar wat graag heen. Ze verkopen hier onder andere NARS en Urban Decay, maar ook Stila en daar wil ik nog altijd graag wat van hebben. Ik denk dat de Selfridges superslecht voor mijn portemonnee zal zijn, dus ik zal van tevoren maar goed sparen zodat ik ook daadwerkelijk wat mag kopen van mezelf.

Urban Decay Naked 3 palette
Dit palette heb ik al, maar ik wil zeker nog kijken naar een aantal andere paletten.

3) Een bezoekje aan Boots.

Als we toch gaan beauty shoppen, wil ik de Boots niet overslaan. Ik hoef niet per se voor een bepaald merk naar de Boots, maar het zou zonde zijn om deze over te slaan als je toch bezig bent.

4) Cupcakes kopen bij the Hummingbird Bakery.

Dit lijkt me zo leuk om te doen! Sowieso loopt het water me al in de mond bij de gedachte aan al die lekkere cupcakes.

https://www.flickr.com/photos/dixiebellecupcakecafe/
Bron zie link.

5) Op een leuk terrasje wat drinken of een cafeetje in.

Het weer in Londen is niet altijd even goed, maar mocht het weer erna zijn dan zou ik erg graag een terrasje pakken. Dat lijkt me echt heel leuk. En anders zou ik wel een drankje willen doen in een cafeetje. Ik zou alleen niet weten waar je leuk kunt zitten in Londen, dus mocht je nog tips hebben, deel deze dan gerust! Het lijkt me trouwens ook erg leuk om uit te gaan in Londen of een festival te bezoeken.

Dit waren mijn redenen waarom ik graag naar Londen zou willen. Ik verwacht niet dat ik dit jaar al ga, aangezien ik op het moment vooral probeer te sparen, maar het lijkt me wel erg leuk. Ik heb al een handig overzichtje gevonden waarmee je makkelijk een hotel kunt vinden, dus ik denk dat het nu een kwestie is van tijd voordat ik mijn vriend overhaal en we naar Londen gaan.

Ben jij al eens in Londen geweest? En heb jij misschien nog tips?

You may also like

28 reacties

 1. Al jou redenen is dus juist waarom ik over een paar weken heen ga, lekker shoppen.
  Een tip: je hebt vaak hele goedkope dagtrips naar London, al voor een paar tientjes. Misschien is dat een leuk idee voor je.

 2. Zo blij met je blogpost! Over 7 weken zit ik nu aan het ontbijt! Kan zo niet meer wachten, ik begrijp al te goed waarom je weer wilt gaan 😉 Super thanks voor de tip van de cupcake bakery. Heb nu al watertanden! Wat je al zei, ik ga mua inslaan in Londen ;). hihi. Is veel leuker! M’n zusje en ik zitten onszelf net al lekker te maken, en we tellen de weken af! Hopelijk ga je ook snel een keer terug!

 3. Ik ben al een keer in Londen geweest en ben toen voor de fashion winkels gegaan. Ik zou ook heel graag terug gaan voor de superdrug en een leuk terrasje pakken.

 4. Hele leuke post. Ik ben ook al een keer in Londen geweest, en ga in de herfstvakantie weer terug 😀 Die cupcakes heb ik gekocht, en ze waren zo heeerlijk. De vorige keer in Londen ben ik met mijn moeder geweest, en heb ik lekker een terrasje gepakt. Zo heerlijk is dat <3

 5. Ik ben nog nooit in Londen geweest dus ik zou er ook wel eens heen willen!
  Al denk ik dat mijn bankrekening hier niet mee akkoord gaat! 😉

 6. Leuk gedaan zo! oh ik ben zo vaak in londen geweest en heb al die dingen kunnen doen maar toen had ik nog geen blog haha! bepaalde wijken zijn ook zo leuk om te bezoeken en dan de sfeer proeven en lekker op terrasjes zitten!! een musical bezoeken in londen is ook erg leuk! en harrods dan?? is ook echt een beleving ;)en inderdaad superdrug is zo fijn! je moet eens naar soap en glory zoeken en dan handfood!! hele fijne handcrème!

 7. Super leuk! Londen lijkt me ook zo leuk om een keertje heen te gaan, ik ben er nog nooit geweest maar wil zo graag. Ik zou waarschijnlijk dezelfde winkels als jou in duiken haha.

 8. Super leuk om te lezen! Ik wil ook nog zo graag een keer naar Londen. Ben er ook al eens geweest, maar dat was met school meer dan 10 jaar geleden, dus het wordt wel weer eens tijd om te gaan haha.

 9. Ik ben zelf nog nooit in Londen geweest en ga jouw lijstje wel bewaren haha! Als ik er dan ooit heenga weet ik in ieder geval leuke dingen te vinden 😀

 10. ik wil ook nog een keer naar londen. Ben 4 jaar geleden een keer met school geweest maar dan doe je al die toeristische dingen en ga je niet lekker winkelen!

 11. Je wilt zeker ook nog naar WAHnails boven de top shop in Oxford Street! Daar kan je hele hippe nagels krijgen en een beetje mee doen met de hippe mensen uit Londen. Covent Garden en Camden Market zijn ook zeker de moeite waard om winkeltjes langs te gaan en lekker te eten 😀 en een musical! Natuurlijk! Probeer het eens 😛 Ik dacht dat het dom zou zijn.. tot ik naar We Will Rock You was gegaan in.. London!

 12. Hmmmmm, Hummingbird! Als je gaat, moet je zeker gaan shoppen in Carnaby Street (Pixi! Lazy Oaf! Benefit! Muji! Monki!) en bij Uniqlo in Regent Street :-).

 13. Sleek is niet heel veel goedkoper dan hier in Nederland, Camden Town is ook erg leuk om heen te gaan! Ik heb een aantal foto’s gemaakt van Londen die nu op me blog staan 🙂 dus mocht je nog sfeer willen proeven, be my guest.

 14. Je hebt hele goede redenen. Ben net terug en heb heerlijk gewinkeld. Boots is op dit moment duurder dan Superdrug en voor de Barry M heeft Superdrug en grotere collectie. Sla ook vooral de Primark niet over (4 verdiepingen). Gelukkig heb ik de naked pallets kunnen scoren bij Debenhams. Wil nu al weer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *