My Week in Photos #10

Vandaag is het weer tijd voor mijn wekelijkse foto’s. Dit keer is het bijna een food diary geworden, zoveel food foto’s heb ik gemaakt. Kijk je mee naar mijn week?

Vrijdag had mijn vriend nog middagdienst dus aten we ‘s middags de onderstaande bloemkoolovenschotel.

MWIP#10 fri

Daarna ging ik naar het event van Hoda Magazine, wat erg leuk was! Ik was alleen vrij laat thuis dus het was al behoorlijk donker en ik moest nog wel een foto posten voor de Pink Ribbon Instagram challenge waar ik aan mee heb gedaan.

MWIP#10 fri2

Daarom ging ik voor deze foto die ik al een paar dagen daarvoor had gemaakt.

MWIP#10 sat

Zaterdag postte ik een foto van de goodiebag van Hoda Magazine voor de challenge, vanwege de prachtige quote die erop staat. Vind het een hele mooie en motiverende quote!

MWIP#10 sun

Ookย  maakte ik vast wat selfies voor de zondagpost, aangezien dat een selfie met een roze lipstickย moest zijn. Ze mislukt alllemaal best wel vond ik, maar ik postte deze uiteindelijk maar.

MWIP#10 sat3

Zaterdag was het eindelijk zo ver: Jeff bakte weer eens pannenkoeken. Hmm, zo lekker!

MWIP#10 sun

Zondag zette ik alleen mijn vreemde lunch op de foto; een vegetarische loempia. Ik had hem in de oven klaar gemaakt, maar alsnog vond ik hem aardig vet, dus de volgende keer wil ik hem eigenlijk helemaal zelf maken.

MWIP#10 mon

In contrast met mijn lunch van zondag, lunchte ik maandag met een mix van verschillende groente. Ik had die dag ook wat last van mijn buik, dus een lichte lunch beviel mij wel.

MWIP#10 mon2

‘s Avonds maakte ik taco’s. Ook erg lekker, maar heel veel honger had ik nog steeds niet.

MWIP#10 tues

En nu alweer een food foto. Dinsdag ontbeet ik met deze mix van Griekse yoghurt en van allerlei superfoods.

MWIP#10 tues2

Die middag had ik samen met twee andere vriendinnen een high tea. Het was erg gezellig en lekker! Het enige wat jammer was, was dat ik niet alles kon eten, omdat ik de meeste chocolade niet mag (alleen 70% en puurder) en tja, bij dit soort zoete hapjes zit vaak wel chocolade. Gelukkig waren er wel dingen bij die ik wel mocht en hielden mijn vriendinnen daar heel lief ook rekening mee.

MWIP#10 wed

Woensdag ging ik met een andere vriendin winkelen. We zijn naar onder andere de Primark geweest, dus er komt weer een shoplog aan. De foto hierboven is van onze lunch bij KFC. Achteraf hadden we net zo goed ergens anders heen kunnen gaan, want ik ging speciaal voor de sweet potatoe fries en die hadden ze niet meer. Nu had ik een Apple Crumble Krushem en een boxmaster. (Ik wou ook gewoon geen normale patat, want die vind ik helemaal niet zo lekker om eerlijk te zijn.)

MWIP#10 wed2

Later die middag aten we ook nog ergens een broodje omdat we van de kou zo’n trek kregen, maar dat zorgde er wel voor dat ik die avond totaal geen zin had in avondeten. Ik had wel nog wat groente die op moesten dus ik besloot om die klaar te maken met een beetje kaas erdoor en wat kruiden erover als avondeten.

Nu ik dit schrijf is het donderdagochtend. Ik wacht nu tot mijn camera weer is opgeladen, want ik wou net de shoplog opnemen van gisteren en toen was die ineens leeg. Verder gaan Jeff en ik vandaag nog boodschappen doen en werk ik nog verder vooruit en eigenlijk moet ik ook nog huiswerk doen. Morgen werk ik mijn to do lists verder af en zaterdag ga ik met een vriendin lunchen en bijkletsen (we hebben elkaar al een tijdje niet meer gezien). De rest van het weekend wil ik het vooral gezellig maken met Jeff thuis en mijzelf goed opladen voor volgende week, omdat school dan weer begint.

Hoe gaat het met jou?

You may also like

36 reacties

  1. Oeeeh door jou heb ik nu weer eens zin in pannenkoeken! Al zo lang niet meer gegeten! Zo te lezen staat er een druk weekend voor de boeg, veel plezier!

  2. Lekker zo’n high tea!! Alleen jammer dat je niet alles mocht maar gelukkig nog wel wat ๐Ÿ˜€ En pannenkoeken.. ZO LEKKER! Dat wil ik snel ook weer eens maken hihi

  3. Oh, bloemkool en aardappelen. Dan nog een kaassausje erbij en ik kan er ook voor gaan ๐Ÿ˜€ loempia’s zelf maken is net wat gezonder en veeeeel lekkerder. Maar loempia niet frituren? Dat is nieuw ^^

  4. Dat klinkt als een heel fijn weekend in het vooruitzicht! Hier vooral leren, maar dan voor het echie eens. Mag ik vragen waarom je enkel zeer pure chocolade mag?

    1. Succes met leren! Ik heb een aantal jaar terug een heftige allergische reactie gehad op chocolade. Ik at in de tijd ook wel extreem veel ervan hoor, aangezien ik niet aankom dacht ik dat dat wel kon, nou niet dus. Hele huid van slag en ik kreeg er behalve gewone puistjes ook blaarachtige plekjes van en toen ik met de chocola stopte ging dat weg. Alleen de 70% en puurdere varianten eet ik nu nog, omdat ik daar geen reactie op krijg en ik niet het risico wil lopen dat ik er weer zo’n last van krijg.

  5. Wat lekker veel food foto’s!! Krijg er alweer honger van! Meid wat heb je trouwens toch een prachtige lange bos haar! Ik wist niet dat het zo lang was, super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *