My Week in Photos #11

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen. Ik lunchte onder andere gezellig met een vriendin, keek Pretty Little Liars en bedacht een nieuw recept dat binnenkort ook op mijn blog te zien zal zijn. Kijk je weer mee naar mijn week in foto’s?

We beginnen met de lunch van donderdag: ik had teveel groente warm gemaakt voor op mijn pita dus belegde ik beide helften maar. En dat bracht mij op een idee, dat ik later die week verder uitwerkte.

mwip#11 thurs

Donderdagavond aten we weer broccoli; lekker en gezond!

mwip#11 thurs2

Van vrijdag heb ik niet veel foto’s, ik weet alleen nog dat ik veel artikelen vooruit heb geschreven.

mwip#11 fri

En dat ik de bovenstaande groentemix met wat kaas erdoor als lunch at.

mwip#11 sat

Zaterdag ging ik met een vriendin lunchen bij Bagels & Beans (waar ik trouwens nog niet eerder was geweest). We bestelden allebei een “Geen Stress” drankje en daarvan zie je het resultaat hierboven. Er zat een tubetje bij met Royal Jelly erin en die ging vrij lastig open, maar uiteindelijk lukte het wel. Ik vond het drankje lekkerder zonder, maar met was het ook best lekker.

mwip#11 sat2

Ook namen we natuurlijk een bagel en we gingen allebei voor een speltvariant met mozarella, tomaat, pesto en pijnboompitten. (Ik aapte haar na omdat ik alles veel te lekker vond klinken en niet goed kon kiezen haha.) Het was ontzettend lekker!

mwip#11 sat3

Die avond keek ik thuis de laatste aflevering van Pretty Little Liars die ik nog moest kijken. Meh, ik moet nu weer aardig lang wachten op de volgende aflevering, dat vind ik altijd zo jammer.

mwip#11 sat4

Bij Pretty Little Liars dronk ik lekker een wijntje.

 

mwip#11 sun

De volgende ochtend was de klok verzet dus was ik ineens toch nog aardig optijd wakker. Ik ontbeet met mijn superfood mix met Griekse yoghurt en een kopje groene thee.

mwip#11 sun2

‘s Middags had ik vrij veel trek dus roerbakte ik wat groente en vulde daar een wrap mee. Ik blijf dat altijd zo lekker vinden!

mwip#11 mon

En toen was het weekend alweer voorbij. Op maandag ging ik na college keihard aan de slag voor mijn blog, aangezien  ik wil proberen om nog wat verder vooruit te werken voor de weekenden dat ik wat drukker ben. Ik schreef onder andere een review over de bovenste lipstick, die is gisteren online gekomen. (Klik hier voor het artikel.)

mwip#11 mon2

Jeff had helaas nachtdienst en om het leed te verzachten keek ik ‘s avonds vast wat rond voor mijn Christmas wishlist. De bovenstaande giftset van Tarte vond ik onder andere wel erg mooi!

mwip#11 tues

Dinsdag ging ik weer eens bij mijn opa langs. Ik heb nog maar één opa, maar omdat het toch een aardig stukje reizen is heb ik niet supervaak tijd om langs te gaan. Soms vind ik gewoon dat ik daar tijd voor moet pakken, dus dat deed ik dinsdag. Het was weer gezellig en de treinreis ging ook lekker snel voorbij, doordat ik The Unquiet van John Connolly las in de trein.

mwip#11 tues2

Die avond maakte ik geïnspireerd door mijn lunch van donderdag pitapizza’s. Ik wil volgende week het recept nog iets perfectioneren en dan komt er snel een artikel over aan! Het is lekker en budgetproof in ieder geval.

mwip#11 tues3

Ik werd door Mariëlle getagd om op Instagram een foto te plaatsen van wat ik aan het doen was. Ik speelde op dat moment WoW dus postte daar een foto van. Nét die avond had ik dit character gemaakt. (Voor diegenen die ook WoW spelen: dit is mijn enige Alliance character tot nu toe, want ik ben stiekem heel erg into de Bloodelves.)

Woensdag heb ik om de een of andere vage reden geen foto’s gemaakt, dus komen we aan bij donderdag! Nu ik dit schrijf is het donderdagmiddag en heb ik net mijn lunch op.

mwip#11 thurs

Hier zie je mijn lunch. Ik was even langs de AH gegaan om voor Jeff en mij lunch te halen  (hij heeft gelukkig al weekend), omdat ik zo’n idee had dat er niet veel meer in huis zou zijn. En daar had ik gelijk in. Ik ga zo als mijn camera opgeladen is nog even video’s opnemen en verder ga ik genieten van mijn weekend!

Morgen (vrijdag, voor jullie dus vandaag) gaan we bij een vriend langs om zijn nieuwe huis voor het eerst te zien, daar heb ik wel zin in! Dan gaan we zaterdag naar Jeff’s ouders en zondag hebben we een etentje omdat zijn opa en oma 80 jaar zijn geworden. Een leuk weekend dus!

Wat ga jij dit weekend doen?

You may also like

43 reacties

 1. Ziet er weer uit als een fijne week. Bagels & Beans hebbben zulke lekkere broodjes.. yummie! Ik moet dit weekend werken helaas, althans de zaterdag dan. In de middag als ik thuis kom wil ik nog een video opnemen voor zondag en zondag wordt een dagje huishouden en bloggen. Fijn weekend meis!

 2. Hmm Bagels & Beans, leuke foto’s! Ik ga zaterdag een dagje werken en zondag lekker uitslapen en mezelf voorbereiden op mijn eerste schooldag van dit jaar.

 3. Altijd weer die foodpics, krijg er honger van. Gelukkig ga ik nu lunchen. Bagels & Beans is echt fantastisch, je hebt er inderdaad zoveel keus, maar zo lekker. Ik ben benieuwd naar de je pitapizza recept, het zag er nu al lekker uit. Fijn lang weekend!

 4. Hmm wat komen er weer lekkere dingen voorbij, en wat een pretty YSL lipstick! Ik heb er ook een en een volgende staat alweer op mijn verlang lijstje, ze hebben zulke mooie herfst kleuren <3

 5. Leuke foto’s en leuke food foto’s! En nog heel veel plezier bij de etentje op zondag. Dit weekend is de vrouwen congres bij ons in de kerk en daar ga ik mee helpen. 🙂

 6. Een hele hoop lekker etensfoto’s!! Die bagel ziet er echt verrukkelijk uit! Dit weekend nog wat proberen te leren en het weer checken-duimen voor fietsweer.

 7. Leuk overzicht weer. Ik moest even wennen met de tijd. Wat een heerlijke gerechten zag ik weer bij je. Bagels & Beans is zo lekker ben er zelf al heel lang niet meer geweest.

 8. mmm die wraps zien er zo lekker uit!
  Leuke foto’s weer, echt cool dat je op deze manier persoonlijke artikelen met ons deelt!
  Ik vind de kwaliteit van de foto’s ook super <3

  Thanks for sharing 😉
  Xx julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *