My Week in Photos #12

Afgelopen week maakte ik voor mijn doen bijzonder weinig foto’s om eerlijk te zijn. Zo vergat ik bijna het hele weekend om foto’s te maken. Toch heb ik een aantal foto’s om aan jullie te laten zien en aan de hand van de foto’s zal ik jullie alsnog een goed overzicht van mijn week geven. Kijk je mee?

We beginnen met het avondeten van donderdag: Mexicaanse rijstovenschotel. Hmm, zo lekker!

MWIP#12 thurs

Vrijdag kwam er een pakketje voor mij binnen. Daarvan kun je vanaf 16.00 uur vanmiddag de unboxing van zien op Youtube, maar hij verschijnt morgen ook gewoon op mijn blog.

MWIP#12 fri

Ik was erg blij dat mijn pakketje binnen was gekomen, omdat ik zaterdag niet thuis zou zijn rond pakketjestijd.

MWIP#12 fri2

Deze selfie maakte ik vrijdagavond nog even snel voordat we in de auto stapten om naar een vriend van ons te gaan.

MWIP#12 sat

Waar we tot diep in de nacht (of vroeg in de ochtend, het is maar net hoe je het wil zien) bij het vuur hebben gezeten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik iets eerder naar bed ben gegaan dan de rest. Ik merk dat ik vaak na een uur of drie het wel gehad heb en dan gewoon wil slapen. Ondanks dat ik eerder ben gaan slapen was ik de volgende dag alsnog doodmoe en later kreeg ik ook last van buikpijn. Ik denk dat dat kwam omdat we niet echt wat hadden gegeten (een beetje chips, that’s all) en mijn avondeten dus technisch gezien mijn ontbijt was. Gelukkig ging het na het avondeten wel meteen wat beter.

Zondag hadden we het feestje van Jeff’s opa en oma, dat was wel heel gezellig! We bleven ook die avond nog bij zijn ouders omdat hij de volgende dag naar de tandarts moest. Aangezien dit weekend niet echt goed was qua eten en ik mij daarom niet al te fit voelde besloot ik om een fatsoenlijke maaltijd te koken; bulgur met groente, pindasaus en een kipschnitzel.

MWIP#12 mon

Die avond keek ik in één keer de zes nieuwste afleveringen van Sleepy Hollow. Ik blijf het echt een leuke serie vinden!
MWIP#12 mon2

Hier heb ik trouwens een lepeltje in mijn thee zitten omdat ik er wat honing in had gedaan. Soms vind ik dat wel  heel fijn voor mijn keel.

MWIP#12 tues

Jeff had deze week middagdienst van 14.00-22.00 uur, wat betekent dat ik ‘s middags al warm eet met hem. Dinsdagavond had ik echter nog wel zin in iets warms dus maakt ik courgettekoekjes met een stuk courgette dat toch nog op moest. Het was heerlijk!

MWIP#12 wed

Er is weer een mijlpaal bereikt qua volgers! Het zijn er inmiddels al meer dan 450 op Bloglovin’! Superbedankt hiervoor, dit betekent veel voor mij! (Er komt binnenkort een winactie online om het te vieren, ik heb het item dat ik wil gaan weggeven namelijk binnen inmiddels!)

MWIP#12 thur

Donderdag (vandaag) ging ik na school snel even langs huis om Jeff nog te zien voordat hij ging werken, maar daarna was het dan toch zover: tijd om cadeautjes te kopen. Zijn moeder is pas jarig geweest en viert het dit weekend en daarvoor moest ik  nog wat kopen. Daarnaast wilde ik Jeff zelf ook gewoon verrassen. Wat er in de cadeautjes zit ga ik nu natuurlijk nog niet zeggen (en welke voor wie is ook niet hihi) maar ik vond het wel erg mooi ingepakt, dus moest ik er even een foto van maken (en op Instagram plaatsen).

Nu ik dit schrijf is het donderdagavond en ik denk dat ik vanavond er maar eens een rustig avondje van maak. Lekker uitgebreid nieuwe doucheproducten uitproberen en dan lekker cocoonen op de bank. Morgen is het weer tijd voor huiswerk en voor het maken van artikels en video’s. En dan zaterdag de verjaardag van Jeff’s ma. Verder gaan we denk ik niet zoveel doen en dat wil ik eigenlijk ook niet, omdat ik het idee heb dat ik even op mijn weerstand moet letten om te voorkomen dat ik ziek wordt (Jeff net zo trouwens).

Alvast een heel fijn weekend!

Heb jij nog een serie voor mij die ik moet gaan kijken?

You may also like

48 reacties

  1. Gefeliciteerd met je Bloglovin volgers, super goed! Wij maken er dit weekend na een mega drukke week ook een rustig weekendje van. Fijn weekend alvast meis!

  2. Oeeh sleepy hollow waren mijn vriend onlangs ook aan begonnen, maar opeens gestopt. Dat moet ik ook maar weer herpakken want ben wel benieuwd naar het vervolg!

  3. Gefeliciteerd met de 450! Sleepy hollow vond ik juist helemaal niets, ik ben nu eindelijk aan game of thrones begonnen en die is wel echt awesome.

    1. Dank je wel! 😀 Wat grappig dat je Sleepy Hollow niet leuk vindt, ik vind het juist heel leuk 🙂 Naar Game of Thrones ben ik ook wel heel benieuwd, maar stiekem denk ik dat ik de boeken leuker ga vinden dan de tv serie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *