My Week in Photos #14

Het is weer vrijdag, dus het is weer tijd voor MWIP. De afgelopen week had onder andere 2637 wachtenden voor mij bij WoW, kocht ik een MAC blush terwijl dat niet mijn plan was en had ik een gezellig dagje met een vriendin. Kijk je mee naar mijn week?

We beginnen de week op vrijdag. Mijn huiswerk dag.

MWIP#14 fri

Hier zie je een foto van het boek waaruit ik moet werken. Pff, ik moet zeggen dat ik het huiswerk vaak nét teveel vind. In het weekend weiger ik huiswerk te doen (alleen voor exams maak ik een uitzondering), omdat ik anders geen rust pak, maar vrijdag heb ik vaak ook niet heel veel tijd.

MWIP#14 fri2

Gelukkig lukte het mij dit keer wel. (Alleen bleek maandag dat ik het huiswerk voor volgende week al had gemaakt, omdat ze pas na vrijdagmiddag de gewijzigde planner online hadden gegooid. Tss.) Ik wilde daarom ‘s avonds inloggen op WoW maar ik had ontzettend veel wachtenden voor mij. Tja, toen ben ik maar The Vampire Diaries gaan kijken.

MWIP#14 sat

Zaterdag ontbeet ik met een croissantje en een kop groene thee. Heerlijk!

MWIP#14 sat2

Die avond had ik ook weer geluk, want Jeff bakte pannenkoeken!

MWIP#14 sat3

Dit keer lukte het mij wel om in te loggen bij WoW. Yeah! Alleen heb ik de nieuwe expansion nog niet gekocht. Ik denk dat ik dat binnenkort maar eens moet gaan doen, maar ik wil eerst nog een paar characters levellen.

MWIP#14 sun

Dit was het eten van zondag. Het moet mijn “moussaka” met courgette voorstellen, maar helaas merk ik dat het nu het sneller donker is steeds lastiger is om een beetje fatsoenlijke foto’s van mijn eten te maken.

MWIP#14 sun2

Die avond ging Jeff de nachtdienst in en speelde ik WoW onder het genot van een glaasje glühwein.

MWIP#14 mon

Maandag had ik al vroeg les met een vriendin, maar zij kreeg tijdens de les slecht nieuws. Daarom besloten we spontaan om er samen een gezellig dagje van te maken als afleiding. We gingen onder andere naar de Burger King…

MWIP#14 mon2

… Maar konden ook de Douglas met MAC counter niet overslaan. Ik liet mij bij de Douglas verleiden tot het kopen van de Sweet Sentiment blush uit de MAC Heirloom Mix collectie. Eerst wilde ik niks kopen, maar toen de vriendin waarmee ik was aardig wat producten ging kopen vond ik dat ik ook wat mocht. Toen de blush eenmaal was aangebracht door de mua kon ik hem niet meer laten liggen, want dit is echt een perfect kleurtje voor iemand met een koele ondertoon zoals ik! De review komt binnenkort online!

MWIP#14 tues

Dinsdag maakte ik voor het eerst sinds Jeff en ik samenwonen couscous. Ik vond het heerlijk, maar hij vond het helaas wat minder lekker, dus nu is er nog bijna een vol pak over. Scheelt dat ik het wel echt heerlijk vind en ik het lekker bij mijn salades kan gebruiken.

MWIP#14 wed

Woensdag lunchte ik, heel voorspelbaar, met restjes couscous en groente. Hmm, zo lekker.

MWIP#14 wed2

Ik at mijn lunch terwijl ik deze video keek. Daarna ging ik snel weer verder met het editen van een video die ik ‘s ochtends had opgenomen. Het heeft mij uren en uren gekost, maar aangezien deze video onderdeel is van een collab wilde ik nog meer mijn best doen dan anders. Pluspunt is dat ik ook meteen weer bij leer. De video komt op woensdag 26 november om 16.00 uur online op Youtube in plaats van op de dinsdag. Ik hoop dat jullie het voor één keer niet erg vinden dat de dag even verandert!

MWIP#14 wed3

‘s Avonds was ik eindelijk klaar met editen en maakte ik kippita’s met een zelfgemaakte knoflooksaus.

Nu ik dit schrijf is het donderdagmiddag en ik ben er net weer van school. Ik ga zo  nog even nog een artikel schrijven en daarna ga ik skypen met mijn moeder. Jeff heeft gelukkig geen nachtdienst dus dat vind ik wel erg gezellig! Morgen (vandaag voor jullie) ga ik voor een kappersbehandeling naar Amsterdam heen en zaterdag ga ik naar Den Haag voor het Ziaja event. Zie ik misschien nog meer van jullie zaterdag bij Ziaja? In ieder geval heb ik er zin in!

Wat ga jij dit weekend doen?

You may also like

33 reacties

 1. Ahh wat naar voor je vriendin, ik hoop dat alles weer goed gaat. Ik ben heel benieuwd naar de blush, hmmm, ik hoor mijn mag nu knorren door die lekkere foodies! Veel plezier morgen! Liefs

 2. Ik ben heel benieuwd naar de expansion en het klinkt allemaal supercool, maar ik wacht nog even, tot de grootste drukte voorbij is en ik op mijn gemak kan achterna hobbelen 🙂 Vraagje, wat zit er bij die pannekoek?

  1. Mijn vriend heeft Draenor al wel en het ziet er wel echt heel leuk uit, maar de drukte lijkt mij ook niet echt wat! Op de pannenkoek zit kaas 🙂

 3. Ik ben benieuwd naar je video! ^^ Wat studeer je precies?

  OMG mmmmmm die kippitta en Burger King^^. Dat moeten ze snel es in België invoeren!

  Liefs,
  Pauline

 4. Heey!
  Wat een leuke week weer!
  Ik vind de foto’s weer super geworden 😉
  En wat een mooie blush heb je gekocht, die zou ik zelf ook kopen!

  Bedankt voor het delen van al deze mooie foto’s!
  Xx julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *