My Week in Photos #18

Afgelopen week maakte ik behoorlijk wat foto’s al zeg ik het zelf, dus bereid je maar voor op een goedgevulde My Week in Photos dit keer! Ik had een leuke week, maar helaas werd ik ook ziek, wat weer minder fijn is. Kijk je mee naar mijn week?

Vrijdag was ik druk bezig voor mijn blog. Ik had een heel leuk pakketje gekregen van Mariëlle, die mij had met lootjes trekken en de foto hieronder maakte ik vlak voordat ik het pakketje on camera ging unboxen.

MWIP#18 fri

De video staat inmiddels online hiervan en ik moet zeggen dat ik heel erg verwend ben, zo lief! Behalve de unboxing nam ik ook een Primark shoplog op en voor het eerst laat ik daarin de kleding ook zien terwijl ik het draag. Ik hoop dat dat een mooie verbetering is!
MWIP#18 fri2

Ik moest wel lachen om de screenshots van de video. In de video zelf lijkt het niet alsof ik hele rare poses aanneem, maar zo in de screenshots ziet het er allemaal maar gek uit. De video komt trouwens om 16.00 uur vanmiddag online op mijn Youtube kanaal en zaterdag op mijn blog.

MWIP#18 sat

Zaterdag was het cocoon-dag en daar hoort natuurlijk een lekkere wax melt bij.

MWIP#18 sat2

Als lunch at ik een meergranenbol met hummus en komkommer, erg lekker. Ik merk trouwens dat ik nu het kouder is ik minder zin krijg in koude salades. Hebben jullie dat ook?

MWIP#18 sat3

Later die dag kwam er chips met dipsaus op tafel en gingen Jeff en ik film kijken. Normaal hebben we nooit dipsaus, omdat we ze meestal niet lekker vinden, maar ik was stiekem toch wel nieuwsgierig. Deze was goed te doen, maar zonder vind ik denk ik lekkerder.

MWIP#18 sun

Mijn ontbijtje zondag.

MWIP#18 sun2

We installeerden de demo van Trine 2 op de PS4 om te kijken of het leuk was en ik vond het stiekem best leuk. Lang hebben we het niet gespeeld want 1) de demo was snel uitgespeeld en 2) ik kreeg een Whatsapp van mijn pa of hij langs kon komen. Zoals jullie misschien wel weten wonen mijn ouders in Canada, maar mijn vader is nu in het land, dus ik vond het wel heel leuk en gezellig dat hij langs kwam.

MWIP#18 mon

Maandag las ik Girl Online uit (een review komt eraan), omdat ik mij verder nergens goed genoeg voor voelde. Zondagavond was het down under ineens heel erg gaan branden en ja hoor, ik had weer blaasontsteking.

MWIP#18 mon2

Jeff moest werken van 14.00-22.00 uur dus ik maakte ‘s middags al avondeten.

MWIP#18 mon3

Ik stak toen hij weg was de Cranberry Ice votive aan onder het mom van: laten we doen alsof de geur van cranberry alleen al mijn blaasontsteking vermindert.

MWIP#18 tues

Dinsdagochtend was de pijn behoorlijk erg geworden en gingen we samen op pad om er wat tegen te halen. Jeff was zo lief dat hij mij deze body mist van Victoria’s Secret als vroeg kerstcadeautje gaf. De geur vind ik echt heerlijk!

MWIP#18 tues2

Ik maakte met de overgebleven bloemkool, kip en paprika een soort kipkerrie. Het was wel erg spicy geworden.

MWIP#18 wed

Woensdag ging ik lekker cosy bloggen met de kaarsjes aan.

MWIP#18 wed2

En maakte ik ‘s middags pasta voor ons, omdat Jeff weer middagdienst had.

MWIP#18 thursd

Donderdag (voor mij vandaag nu ik dit schrijf) maakte ik een selfie met mijn look en mijn fluffy vest. Ik verwacht vandaag een aantal pakketjes, maar daarna zal ik met Jeff nog weer even naar de winkel gaan en er moeten kerstkaartjes op de post worden gedaan. Verder wil ik vooral bloggen en het rustig aan doen, want mijn blaasontsteking is nog steeds niet helemaal over. Het is gelukkig al wel wat minder geworden, maar met name ‘s ochtends heb ik er toch nog wel een beetje last van. Ik hoop heel erg dat mijn pillen helpen en ik straks met kerst weer helemaal beter ben. Ik wil dan namelijk wel gewoon een wijntje kunnen drinken en ik weet uit ervaring dat alcohol bij een blaasonsteking not a good idea is. We zullen het zien, ik denk dat het wel moet lukken!

Hoe was jouw week?

You may also like

47 reacties

 1. Ik wist niet dat je ouders in Canada woonde, fijn om dan even je vader weer te zien. Gaaf jij hebt gewoon de PlayStation 4 ben jaloers hahaha, de demo’s stellen vaak weinig voor. Ik ben benieuwd naar je filmpje die vandaag op YouTube komt, zag je in een mooie glitter jurk!

 2. Ik had deze keer gelukkig geen trek toen ik je PLOG las, maar al het eten zag er weer lekker uit.
  En Yankee Candle en VS bodymist is ook superfijn!
  Leuk overzicht!

 3. Love the fluffy vest waar heb je het gekocht? Ik denk namelijk dat ik die bij de H&M heb gezien. Ik ben erg benieuwd naar je shoplog met de Primark clothes on! Die glitter jurk ziet er erg sexy uit hoor 😛 En idd die laatste foto is so fresh!

 4. Girl online wil ik ook heel graag een keer lezen. Ik heb gehoord dat er zelfs al een vervolg zit aan te komen! Wat lief dat Jeff je al een vroeg kerstcadeautje heeft gegeven!

 5. Wat een leuke foto’s, ik ben benieuwd naar de video van vanmiddag. Foto’s van het eten ziet er ook allemaal zo heerlijk uit, ik vind dit soort “diary’s” erg leuk om te lezen 🙂

 6. Heel erg leuk om te zien! Een blaasontsteking is altijd zo vervelend. Ik heb er zelf ook regelmatig last van en als ik het voel opkomen ga ik dan ook maar snel weer naar de winkel om cranberry bruistabletten en karnemelk te kopen. Alleen of het karnemelk drinken echt helpt ben ik nog steeds niet over uit haha. Ik wens je in ieder geval heel veel beterschap toe en dat het maar snel over mag zijn!

 7. Leuk artikel! Zo’n bodysplash wil ik ook nog! Ik heb nog een hele lijst op bloglovin’ staan, maar heb je een review over die bodysplash geschreven? Ik kijk zo zelf wel even haha. Oeh ik ben benieuwd wat er in dat pakketje zit. Ik ga even je yt account checken!

 8. Ik hoop dat je blaasontsteking snel weg is! Is echt zo vervelend en vooral dan tijdens kerst inderdaad, hoop dan dat het helemaal weg is. Lief dat je van Jeff alvast een vervroegd kerstcadeautje hebt gekregen <3

 9. Leuke week, op je blaasontsteking na. Drink cranberrysap, dit zorgt ervoor dat je blaaswand glad wordt zodat bacterien die blaasontsteking veroorzaken niet kunnen hechten. Of ga voor een kuurtje even naar je huisarts (Furabid/notrofurantoine) die helpen meestal.

 10. Leuke week, op je blaasontsteking na. Drink cranberrysap, dit zorgt ervoor dat je blaaswand glad wordt zodat bacterien die blaasontsteking veroorzaken niet kunnen hechten. Of ga voor een kuurtje even naar je huisarts (Furabid/nitrofurantoine) die helpen meestal.

 11. Wat een leuke foto’s, wel minder van je blaasontsteking. Yankee candles lijken mij zo lekker! En ik ben erg benieuwd naar je video ga hem vanavond lekker kijken:)

 12. Ik hoop dat je blaasontsteking met kerst helemaal weg is <3! En wat lief dat je Love Spell van Jeff kreeg.. Die heb ik ook en ik vind hem ook heerlijk!

 13. Die kaars en dat broodje hoemoes met komkommer lekker hoor! ziet er goed uit en je neemt niet een heel gekke pose aan hoor op je video! mijn eerste video staat vandaag ook online <3

 14. Wat een leuk overzicht! Natuurlijk kunnen de foodies niet ontbreken! Ik moey het filmpje van vandaag nog kijken! Dat doe ik vanavond lekker in mijn bed!

 15. Oehhj maar hopen dat je snel opknapt, tenslotte is een blaasontsteking niet echt erg grappig om te hebben, leuk artikel om al die leuke en lekkere dingen te zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *