My Week in Photos #5

Het is weer tijd voor een kijkje achter de schermen! Ik heb de afgelopen week vooral geprobeerd rustig aan te doen, maar helemaal gelukt is dat niet. Wel heb ik weer erg lekker gegeten en gaan we dit weekend weer wat leuks doen! Kijk je mee naar My Week in Photos?

Vrijdagavond aten we een simpel broodje kipburger met zelfgemaakte pindasaus. Heel simpel maar het was toch wel erg lekker. Sowieso kwam dit mij goed uit omdat ik vrijdag even erg moe en een beetje misselijk was ‘s middags. Gelukkig was dit snel over, maar veel zin om uitgebreid te koken had ik niet.

MWIP#5.1fri

Zaterdag was een druk dagje, aangezien ik veel blogposts wilde schrijven.

mwip#5.2 sat

Tussen het bloggen door pauzeerde ik met de helft van dit reepje. Het was erg lekker!

mwip#5.3 sat

Ook kwam er zaterdag een deel van mijn Beautybay bestelling binnen, namelijk een mascara van VMV en een lipstick van Too Faced.

mwip#5.4 sat

Zondag nam ik alvast de video van woensdag op en tijdens het editen moest ik wel lachen om de bovenstaande “sexy screenshot.”

mwip#5.5 sat

Nadat ik klaar was met editen maakte mijn vriend heel lief pannenkoeken als avondeten. Verder hebben we die avond lekker gecocooned en allebei een paar drankjes gedronken.

mwip#5.6 mon

Maandag mislukte vervolgens het avondeten; ik had en te weinig saus en het was blijkbaar een saus die mijn vriend op deze manier niet lekker vond. Dus lieten we maar eten bezorgen van het Turkse eettentje hier in de buurt. Ik vind het wel echt een aanrader, want ik had geen zin in iets zwaars als kapsalon, döner of pizza, maar ze hadden er ook wokgroente met bami, rijst of noodles.

mwip#5.6 tue

Ik ging voor de noodles. Hier zie je ze al de dag erna, aangezien het een flinke portie was die ik niet in één keer opkreeg.

mwip#5.6 tues

Dinsdagavond had ik zin om een game te spelen die ik vroeger altijd speelde, namelijk King’s Quest VII. Alleen is dat niet zo’n succes op mijn laptop die daar eigenlijk te nieuw voor is (het spel komt uit 1994 geloof ik). Het hoofd van het blanke vrouwtje werd groen weergeven de hele tijd. Waar ik wel om moest lachen was de ouderwetse manier om te zeggen dat ik game over was “you have expired.” Alsof je over de datum gaat.

mwip#5 wed

Woensdagavond maakte ik een nieuwe banner voor mijn Youtube kanaal (ook voor mijn Facebook pagina trouwens). Ik vind dit wel een stuk beter dan de slecht gecropte foto die ik al meer dan een jaar had. Mijn vriend heeft deze week nachtdienst op woensdag, donderdag en vrijdag, dus ik vond het wel fijn om even wat afleiding te hebben. Ik word op de een of andere manier altijd een beetje onrustig als hij er niet is.

mywip#5 thu

Vandaag (donderdag) gingen we nadat ik thuis kwam van de uni boodschappen doen. Ineens zag ik deze fles Kir Royale staan. Aangezien ik Kirsty heet, wat meestal wordt afgekort tot Kir, moest ik dit proberen! Naamgenoot drank!  Ben benieuwd of het lekker is.

mwip$5 thur

Dit aten we trouwens; bulgur met bloemkool, homemade pindasaus en een kipschnitzel. De combinatie van bloemkool en bulgur vind ik echt heerlijk, dus ik heb er weer van genoten.

Vanavond (donderdag) heeft mijn vriend weer nachtdienst en vrijdag waarschijnlijk ook. Ik bijt er maar even doorheen, maar ik denk wel dat ik de Kir Royale ga proberen; van een glaasje alcohol wordt ik meestal wel iets rustiger en kan ik hopelijk goed slapen. Mijn energie heb ik dit weekend namelijk nog volop nodig, aangezien we zaterdag naar de kermis in Aalten gaan. Hopelijk is mijn vriend er ook een beetje fit voor, want hij is wel erg moe al van de nachtdienst!

Alvast een heel fijn weekend allemaal!

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend of deze week?

You may also like

60 reacties

  1. Ik ga jou weekoverzicht in foto’s niet meer bekijken! Het is nog niet eens negen uur en ik heb zin in pannenkoeken, lasagna, pizza en broodje (vega)hamburger!!!

  2. Leuke foto’s! Je zelfgemaakte pindasaus ziet er heerlijk uit! Vervelend dat je vriend veel nachtdiensten draait, ik kan me voorstellen dat je het niet prettig vind. Veel plezier op de kermis!

  3. Leuke foto’s meis! Wat vervelend dat je vriend zoveel nachtdienst heeft, ik wordt er ook altijd heel onrustig van als mijn vriend weg is. Haha je sexy screenshots ziet er heel leuk uit! Net als de pannenkoeken hmmm heerlijk! X

  4. Hele leuke foto’s! Een broodje kipburger eet ik normaal alleen met curry erop, maar met saté lijkt mij ook wel eens lekker Ik ga het toch eens een keertje proberen. De nieuwe banner ziet er ook erg goed uit!

  5. Ik ben benieuwd naar die lipstick van Too Faced 😀 Leuke banner heb je ook gemaakt zeg, mooi!! En leuk Kermis, veel plezier alvast 😀 Hier is nu ook kermis toevallig haha

  6. De too faced lipstick heeft alvast een prachtige verpakking 🙂 Jammer dat het eten mislukt was maar dat kan gebeuren, leer je ook weer van 🙂 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *