My Week in Photos #8

Vandaag is het weer tijd voor MWIP! Ik moet bekennen dat ik door Qult het afgelopen weekend aardig moe was aan het begin van de week, maar daarna werd ik gelukkig weer wat fitter. Kijk je mee naar mijn week?

We beginnen de week met vrijdag. Ik schreef blogposts en maakte huiswerk. En tja, tijdens het huiswerk maken raak ik nog wel eens afgeleid en dan ga ik dus selfies maken zoals hieronder ook het geval is.

mwip#8 fri

Ik draag hier trouwens mijn nieuwe Only trui van Sans-Online, ben er erg blij mee!

mwip#8 sat

Zaterdag maakte ik voordat we naar Qult gingen een vegetarische ovenschotel, dat blijf ik toch wel erg lekker vinden! Verder heb ik geen foto’s van het weekend dit keer; zaterdag komt de vlog van Qult online en aangezien we zondag bijna alleen maar in bed hebben gelegen heb ik toen geen foto’s gemaakt.

mwip#8 mon

Maandag was ik nog steeds helemaal kapot van Qult en wilde ik eigenlijk niet naar school. Maar aangezien ik toch al wakker werd (mijn vriend had nachtdienst gehad en kwam dus precies toen ik uit bed moest thuis), besloot ik toch maar te gaan. Achteraf trakteerde ik mijn vriend en mijzelf op een Italiaanse bol. Hmm, vooral met hummus en komkommer vind ik dat heerlijk.

mwip#8 mon2

Die avond maakte ik weer mijn tomatenrisotto.

mwip#8 mon3

En speelde ik weer WoW, terwijl mijn vriend weer nachtdienst had.

mwip#8 tues

De volgende dag bleef ik iets langer liggen met mijn vriend, omdat het kon. Alleen jammer dat ze hier nu elke dag al vroeg met grasmaaiers en bladblazers in de weer zijn, want daar werd ik wakker van. Gelukkig aten we die avond wel lekker; pitabroodjes met kip en groente.

mwip#8 tues

Die nacht moest mijn vriend weer werken en besloot ik om in bed nog wat te lezen. Ik maakte een begin aan The Unquiet van John Connolly.

mwip#8 wed

En toen was het alweer woensdag! Mijn vriend kreeg te horen dat het toch niet druk werd bij de nachtdienst dus hij had onverwachts vrij. Dus keken we samen de eerste aflevering van seizoen 10 van Supernatural! ‘s Middags maakte ik de bovenstaande lunch met restjes groente van de pita’s van dinsdag, hummus en komkommer.

mwip#8 wed

Verder maakte ik artikels en deze nieuwe header. Ik ben er erg blij mee! Ik vind het net wat volwassener en professioneler dan mijn vorige header! Daarnaast heb ik op mijn Facebook  pagina en Youtube kanaal ook al hetzelfde lettertype gebruikt, dus dit vond ik wel mooi passen.

mwip#8 wed

Die avond had ik geen zin om te koken (ik wou pannenkoeken en dat maakt mijn vriend altijd), maar achteraf ben ik blij dat ik het wel heb gedaan; we aten bulgur  met courgette, ui, mais en homemade pindasaus en het was erg lekker.

Van donderdag heb ik voor nu geen foto’s omdat ik mij niet zo lekker voel vandaag; ik heb slecht geslapen door de harde regen (ik kan daar nooit van slapen) en werd vervolgens met barstende hoofdpijn wakker. Ik ben bang dat ik straks inslaap val en dan dit artikel niet afheb, vandaar dat ik hem nu maar vast afmaak. Mocht ik vandaag nog foto’s maken dan hebben jullie die nog te goed natuurlijk!

Ik denk dat ik vanavond lekker op tijd naar bed ga, want morgen ga ik naar de housewarming van een vriendinnetje en daar wil ik natuurlijk uitgerust voor zijn! Verder ga ik dit weekend lekker cocoonen met mijn vriend, daar hadden we wel zin in na ons vorige weekend met Qult!

Alvast een heel fijn weekend!

Heb jij nog een leuke tip voor een housewarming gift?

You may also like

43 reacties

 1. Wat een lieve foto die eerste! Die risotto ziet er lekker uit. Hoop dat je je inderdaad wat beter voelt. Wat jammer dat je met regen niet goed kan slapen. Ik kan daar zelf altijd erg van genieten. Poeh, housewarminggift. Ik zou op dit moment bij een paar leuke geurkaarsen uitkomen denk ik. Doe rustig aan meis.

  1. Ja ik ben volgens mij ook een beetje vreemd dat ik daar niet van kan slapen haha, veel mensen vinden het inderdaad juist fijn! Geurkaarsen it is! En dank je, zal ik doen! 🙂

 2. Ik vind je nieuwe header erg leuk geworden. Hmmm, ik maak vaak een mandje met allerlei kleine dingetjes zoals een fotolijstje, doosje thee, een muurtegeltje en dat soort kleine dingen. Als ik het echt niet weet doe ik ook vaak een cadeaukaart.

 3. Hmmm wat eet jij een hoop gezonde foodies, haal ik ook weer fijn wat inspiratie uit! Hopelijk heb je vannacht wel lekker geslapen en voel je je nu weer wat beter <3

 4. Wat een leuke week 🙂 Schattige selfie heb je gemaakt 🙂 Ps. al dat eten ziet er verrukkelijk uit 🙂
  Een house warming gift; geurkaars, geurstokjes of een leuke cadeaukaart van een leuke winkel waar je huisspullen kan kopen 🙂 Fijn weekend!

 5. The Unquiet ziet er… eng uit 😛 brrr haha. Veel plezier bij de housewarming. Je kunt vragen wat ze nodig hebben? Een wijnkoeler als ze houden van witte wijn, bv! Succes ^^

 6. Altijd leuk een housewarmig, dat heb ik binnenkort ook, wij gaan naar de action en een mand vol leuke spulletjes samenstellen 🙂 Leuke header trouwens 🙂

 7. Je nieuwe header ziet er goed uit, inderdaad volwassener. En wat een leuke foto met je haar vast! Ik vind dat het je echt ontzettend goed staat eigenlijk. Je hebt het meestal los, maar dit is ook heel leuk 🙂 kwa housewarming gifts informeer ik vaak naar wat diegene wil hebben of nog nodig heeft, of maak ik een pakketje met wat lekkere etenswaren. Over smaak valt niet te twisten en dat is met eten zo, maar met spulletjes voor in huis nog veel erger! Dat vind ik altijd onwijs moeilijk, dus dan ga ik maar veilig voor een ‘overlevingspakket’, haha.

 8. Ahh supernatural, super serie! Loop zelf alleen veel te ver achter, snel weer eens oppakken! Bij de blokker hebben ze nu gave lantaarns voor kaarsen (weet niet of die überhaupt wel een zin is?) Mooie kaars in een herfstkleur erin en je hebt een leuk housewarming cadeautje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *