My Week in Photos #9

Het was weer een erg leuke week! Wel erg druk moet ik zeggen, maar gelukkig wel heel erg leuk ook. Zo ging ik onder andere naar een housewarming en naar een event. Kijk je weer mee naar mijn week?

We beginnen met de donderdagavond, want die hadden jullie nog van mij tegoed! Omdat mijn vriend en ik die dag geen boodschappen hadden gedaan hadden we geen eten in huis.

mwip#9 thur

Dus bestelden we bij Domino’s. Hierboven zie je kipsnacks die we hadden besteld. Dit hadden we gekozen in combinatie met één pizza in plaats van twee.

mwip#9 thur2

We gingen voor deze Chicken Kebab pizza. Best lekker, alleen ik was blij dat ik niet een hele pizza op hoefde te eten! Ik denk dat we dit vaker zo gaan doen want van de snacks zit je net zo goed vol.

mwip#9 thurs3

Wel hadden we nog een toetje besteld; we deelden dit kleine bakje Ben & Jerry’s samen. Nu moet ik trouwens wel zeggen dat we die pas later op de avond opaten, want ik had na het eten geen plek meer over voor een toetje.

mwip#9 fri

Vrijdag gingen we eindelijk boodschappen doen! Hierboven zie je mijn beautybuit. Bij de AH XL hadden ze een 2+1 gratis actie op Treacle Moon en bij de Big Bazar die er vlakbij zit kocht ik twee nagellaksetjes.

mwip#9 fri2

Die middag at ik mijn favoriete salade weer eens en werkte ik nog aan mijn blog tot half 3. Toen het eenmaal half 3 was ben ik op weg gegaan naar Amersfoort voor de housewarming van een vriendin.

mwip#9 fri3

We waren maar met zijn drieën omdat de helft van onze vriendinnengroep niet kon (dat klinkt heel zielig, maar het was supergezellig). Ik hielp met koken. We maakten een heerlijke pasta met kip, lekker veel groente en een champignonsausje.

mwip#9 fri4

Op de terugweg reisde ik samen met de andere vriendin die er ook was en op Utrecht Centraal haalden we nog wat te drinken bij Starbucks. Ik ging voor de Pumpkin Spice Latte. Ik vond hem erg lekker moet ik zeggen, maar ik vind het eigenlijk net naar speculaaskruiden smaken!

mwip#9 sat

Zaterdag maakte ik alleen een foto van het avondeten; ovenschotel met broccoli, kaas en aardappeltjes.

mwip#9 sun

Verder maakte ik zaterdag totaal geen foto’s. Zondag ging ik met mijn vriend, zijn ouders en zijn zusje naar de Primark. (De shoplog staat inmiddels online.) Na het shoppen kwamen ze nog even bij ons thuis langs, gezellig! Ik denk alleen dat Jeff moe was van het shoppen, want hij wou niet koken (hij zou die avond pannenkoeken maken) en daarom maakte ik maar gevulde paprika’s. Lekker maar niet zo lekker dat ik het veel vaker ga maken.

mwip#9 sun2

Jeff’s ouders brachten ook wat voor ons mee, namelijk taart, een fles Tonino en een sixpack met mini-bier (zoals ik het maar noem). We namen die avond allebei een biertje. Jeff had de laatste uit ons eigen krat en ik had een mini. Het verschil in grootte vond ik wel grappig, dus maakte ik er een foto van.

mwiP#9 tue

En dan zijn we nu alweer bij de dinsdag aangekomen! Dinsdag waren Jeff en ik precies twee jaar samen. Hij moest helaas wel werken van 14.00-22.00 uur, dus aten we ‘s middags warm. Ik maakte zelf lasagne en daar hebben we van genoten.

mwip#9 tue2

Als Jeff naar het werk is, moet ik natuurlijk ook aan de slag. Ik swatchte de drie lakjes die je hierboven ziet en maakte er foto’s van. Daarnaast schreef ik nog andere artikels. Oh, en ja dat kopje thee hoort er echt bij! Ik merk dat ik tijdens het bloggen vaak vergeet eten en drinken te pakken, dus ik zet van tevoren altijd vast wat drinken neer.

mwip#9 wed

Woensdag ging ik naar een event van Wehkamp x I-did en toen ik na afloop thuiskwam maakte ik een selfie voor op Instagram met de tas die ik daar “gemaakt” heb (lees: we moesten alleen de zijkanten nog dichtnaaien). Ik maakte deze selfie voor de #pinkribbonweekphotochallenge2014 van Madeleine.

Mwip#9 wed2

Daarna at ik een salade die ik even vlug bij de AH had gehaald. De dressing zal vast dodelijk ongezond zijn, maar dit leek me alsnog beter dan een pizza of een hamburger. Deze week is het qua eten een beetje een rommeltje omdat ik vaak weg ben ‘s middags en Jeff tot 22 uur moet werken.

IMG_20141016_111824

Woensdagavond keken we nadat Jeff weer thuiskwam van zijn werk nog Supernatural en gingen we eigenlijk té laat naar bed voor mijn doen; ik had donderdagochtend namelijk gewoon les. Toen ik thuis kwam heb ik dan ook nog even geslapen en daarna heb ik een Halloween tutorial opgenomen die vanmiddag om 16.00 uur op mijn kanaal en morgenochtend op mijn blog online komt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Wanneer de video online komt ben ik naar Amsterdam voor een event. Ik kom pas redelijk laat weer thuis vrijdag en dit weekend zal ik vooral moeten werken aan mijn blog, omdat ik daar niet zoveel tijd voor heb gehad nog. Verder begint volgende week al aardig vol te raken met leuke afspraken met vriendinnen!

Ga jij nog iets bijzonders doen dit weekend?

P.S. Ik heb deze week de mijlpaal van 200 Youtube abonnees gehaald! Heel erg bedankt voor het abonneren iedereen! ♥ Er komt binnenkort zeker weer een winactie aan om dit te vieren!

You may also like

50 reacties

  1. Ik vond hem erg lekker! Wij wilden eigenlijk ook voor een van de gewone varianten gaan, maar die waren er niet meer dus hebben we deze gekozen 🙂

 1. Ziet er uit als een fijne week! Die pizza ziet er lekker uit zeg, jum!! Je eten ziet er sowieso allemaal enorm lekker uit alleen dat bier.. Brr krijg er al rillingen van als ik er naar kijk haha! Not my thing!
  Veel liefs x Rosie

 2. pizza starbucks, aha ik krijg er meteen zin in. Balen ik had echt even naar AH XL moeten gaan voor de actie. Je hebt heerlijke geuren uitgekozen.

 3. Wat goed zeg dat je 200 volgers op YouTube hebt, gefeliciteerd dik verdient! Leuke week en weer zie ik allemaal lekkere maaltijden voorbij komen. Ik eet niet zovaak pizza maar van de week wel heerlijk! Fijn weekend

 4. Nog gefeliciteerd met jullie 2 jaar samen zijn, wat een prachtige mijlpaal!! <3 En wat heb je toch altijd lekkere food foto's in je overzicht 😀 One ginger morning is trouwens echt een super lekkere douchegel! Die moet ik binnenkort maar weer eens opnieuw kopen haha

 5. Leuke overzicht! En ooh lekkere eten, die gevulde paprika ziet er mooi uit -lijk me vooral leuk voor op een feestje omdat het zo mooi uit ziet (misschien is een andere vulling lekkerder). En gefeliciteerd met jullie 2jarige relatie, jammer dat jullie niet uitgebreid konden vieren.

 6. Leuk begin met de pizza 😉

  Grappige flesjes van Grolsch. Je bent welgeteld de tweede blogger die niet van alle daken schreeuwt hoe GE-WEL-DIG de Pumpkin Spice van Starbucks wel niet is. Ik heb em zelf nog niet gehad, moet opschieten volgens mij.

  Leuke post weer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *