Wet ‘n Wild Color Icon Eyeshadow Sugar

Al even terug kocht ik een Wet ‘n Wild Color Icon Eyeshadow in de kleur Sugar. Deze kleur is wit en ik hoopte daarom dat het een mooie highlighter zou zijn voor onder mijn wenkbrauwbot en in mijn ooghoeken. Vandaag laat ik jullie zien wat ik van dit product vind. Lees snel verder! Iedereen die mij een beetje kent qua wat voor make-up ik leuk vind, weet dat ik niet meteen een grote fan ben van mono-oogschaduws en juist wel een grote fan ben van paletten. Nu biedt helaas niet elk palette een mooie highlighter die naar mijn smaak niet té warm is. Aangezien ik merkte dat ik dat soort paletten er toch minder snel bij pakte, leek het me handig om een kleine en handzame mono te hebben in een mooie highlighter kleur.

Wet 'n Wild Color Icon Eyeshadow Sugar

Zo op het eerste gezicht lijkt Sugar mij een prima highlighter. Hij ziet er in ieder geval niet warm uit en is mooi licht. Daarnaast ben ik over het algemeen wel goed te spreken over de oogschaduws van Wet ‘n Wild, dus ik had bij deze mono eigenlijk ook wel prima verwachtingen.

Wet 'n Wild color icon eyeshadow sugar back

Hierboven zie je de achterkant van de verpakking. Er zit 1.7 gram in de verpakking zoals je kunt zien. Ik vind dat persoonlijk een prima hoeveelheid omdat ik toch niet heel veel highlighter per keer gebruik en een kleine verpakking wel handig vind.

Wet 'n Wild color icon eyeshadow sugar swatch

Swatch-time! De swatch ziet er prima uit. De pigmentatie is goed en ik vind de kleur er ook mooi uitzien. Uiteraard heb ik ook een look gemaakt waarbij ik Sugar als highlighter heb ingezet.

Wet 'n Wild Color Icon Eyeshadow Sugar close up eye

Hier zie je Sugar als highlighter gebruikt bij mijn wenkbrauwbot en in mijn ooghoek.

Wet 'n Wild color icon eyeshadow sugar full face

En hier full-face met Sugar als highlighter bij mijn ogen. Ik vind hem er prima uitzien en ben erg tevreden. De kleur neigt een beetje naar het koele, maar dat vind ik zelf juist wel heel mooi; dat staat me ook beter dan te gelige highlighters.

Al met al ben ik zeker wel tevreden met Sugar. Ik vind het een fijne, goedgepigmenteerde highlighter die door het kleine formaat erg makkelijk mee te nemen is. Hoewel ik geen fan ben van mono-oogschaduws denk ik dat ik deze nog vaak erbij zal pakken als ik een palette erbij pak zonder prettige highlighter. De Wet ‘n Wild Color Icon Eyeshadows zijn te koop bij The Make Up Spot voor €3,- per stuk, wat een vrij budget prijsje is. Ze hebben de keus uit Sugar en 6 andere kleuren, waarvan ik de kleur Kitten (een mooie lilakleur) zelf ook heb en waar ik ook tevreden over ben.

Wat vind jij van Wet ‘n Wild Color Icon Eyeshadow Sugar?

You may also like

29 reacties

  1. Ik vind hem ook heel erg mooi als highlighter. Als ik hem zie in de verpakking denk ik dat hij te overdreven is maar op je gezicht staat hij prachtig

  2. Mooie highlighter! Hij is niet te shimmery, wat ik erg mooi vind, want van die hele opvallende shimmerende highlighter daar houd ik niet zo van. Deze is heel mooi en ook nog eens budget inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *