Wet ‘n Wild Megashield Lip Color SPF15 Lolly Popstar

Vandaag review ik een lipstick die ik al zo’n twee maand in mijn stash heb liggen, maar waar ik nog niet aan toe was gekomen, namelijk een lipstick van Wet ‘n Wild in de kleur Lolly Popstar. Lees snel verder! 

De reden dat ik elke keer niet aan dit product toekwam  is dat ik de afgelopen weken erg veel last heb gehad van droge lippen. Ik had bij de onderste lijn van mijn onderlip wat last van velletjes en tja, ik vind het nooit zo charmant om dan een lipstick op te doen, omdat die soms de velletjes wat benadrukken. Inmiddels zien mijn lippen er weer bijna normaal uit, waarvoor ik vooral mijn lipscrub van Sara Happ kan bedanken. Maar genoeg over mijn lippen, laten we eens gaan kijken naar de lipstick!

Wet'nWild Megashield Lipcolor Lolly Popstar

Ik vind de verpakking als ik heel eerlijk moet zijn niet zo heel handig; de verpakking is niet erg stevig. Daarnaast oogt de verpakking naar mijn mening ook niet echt heel chic. De plastic dop is misschien handig om te zien welke kleur je hebt, maar echt mooi ziet het er niet uit. Wat ik weer vreemd vind is dat er actieve en inactieve ingrediënten in deze lipstick zitten. Dit was laatst ook het geval bij een e.l.f. lipgloss die ik reviewde en ik blijf het vreemd vinden. Wat wel een voordeel is, is dat de lipstick SPF15 bevat.

wet 'n wild lipcolor lolly popstar swatch

Zoals je op de swatch hierboven kunt zien is de lipstick prima gepigmenteerd.

wet 'n wild lolly popstar close up

Je kunt op deze close up nog wel zien dat mijn lippen niet zo gehydrateerd zijn als anders, waarschijnlijk ook omdat de lipstick de lijntjes toch wel ietsjes benadrukt. Toch voelt de lipstick vrij romig aan op mijn lippen.

Wet 'n Wild Lolly Popstar full face

Hierboven zie je mij full-face met Lolly Popstar op. Ik vind de kleur eigenlijk wel heel erg mooi! Hij is wat feller dan de roze kleurtjes die ik normaal gesproken draag, maar desondanks vind ik hem niet té opvallend. Qua verpakking vind ik deze lipstick misschien geen aanrader, omdat die gewoon niet zo handig is, maar qua kleur vind ik dit zeker wel een aanrader. Ook bevat de lipstick SPF15, wat natuurlijk nooit verkeerd is. Daarnaast voelt de lipstick prettig aan op mijn lippen en blijft hij nog redelijk lang zitten. Een hapje of drankje overleeft hij wel, maar als je echt uitgebreid gaat eten zul je hem wel even bij moeten werken.

Ook de prijs van Wet ‘n Wild Megashield Lip Color SPF15 Lolly Popstar is prettig, hij kost namelijk maar €5,95 en is onder andere te koop bij de The Make Up Spot. Daar zijn ook de andere 11 kleuren uit deze lijn te koop.

Wat vind jij van Wet ‘n Wild Megashield Lip Color SPF15 Lolly Popstar?

You may also like

20 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *