What to wear: festival outfits

Aangezien het festivalseizoen in volle gang is en ikzelf aankomend weekend naar de Zwarte Cross ga, leek het mij wel toepasselijk om een blogpost over festival outfits te schrijven. Want wat kun je nu het beste aan doen?

Hoewel we natuurlijk allemaal graag mooi en fashionable voor de dag willen komen, is het ook weer niet praktisch om in je mooie zomerjurkje en je killer heels over een festivalterrein te ploegen. Vaak is het terrein onregelmatig en bij regenachtig weer zak je zo met je mooie schoenen in de blubber weg. Om jullie een idee te geven van wat je dan wél aan kan doen naar een festival, heb ik drie soorten festivals gekozen en daar outfits voor bedacht. De meeste outfits zijn vrij goedkoop, dus dat is ook weer een pluspunt. Ohja, ik ga hier trouwens wel uit van muziekfestivals en niet van film of andere festivals, aangezien je daar wat minder vaak ook aan praktische kleding moet denken.

Allround Festival outfit 2013

 

De meeste items zijn vrij betaalbaar, zoals je kunt zien. Het duurste item zijn de laarzen van GUESS, maar voor mensen die laarzen wel erg warm vinden in de zomer (zeker als het weer zo blijft als het nu is), heb ik er ook de een stuk goedkopere sneakers van Mazu bijgezet. Als je van een item niet goed kan zien hoeveel het kost, klik dan gerust op de foto, dan krijg je alles vergroot te zien.

Dance festival

Zoals je ziet ben ik tot nu toe vrij neutraal gebleven qua kleuren, waarschijnlijk omdat ik dat zelf ook ben als ik naar een festival ga. Ook heb ik tot  nu toe twee keer voor een shortje gekozen in plaats van voor bijvoorbeeld een rokje of jurkje. Dit heeft voor mij vooral een praktische reden, aangezien je tijdens het feesten waarschijnlijk geen zin hebt om op te letten of je jurkje of rokje nog goed zit. Nu is tijd voor de laatste festival outfit, namelijk voor het “Hippie festival.”

Hippie Festival

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn festival outfit ideeën vinden! Mijn favoriete items zijn denk ik toch wel de top van ASOS met de peeping cat en het gestreepte shortje van de H&M, allebei lekker betaalbaar en cute. Welke items zijn jullie favoriet?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *