What’s In My Makeup Bag

Vandaag laat ik aan jullie zien wat ik in mijn toilettas heb zitten als ik uit logeren ga. Hopelijk vinden jullie het leuk om dit te zien. Zelf vind ik het altijd wel heel leuk om te zien wat iemand anders nu in zijn/haar tas heeft. Veel plezier met kijken!ย 

Wat heb jij altijd in je toilettas zitten als je ergens gaat logeren?

You may also like

19 reacties

  1. Leuk om ze zien wat iemand anders meeneemt. Zelf neem ik meestal eyeliner en mijn favo mascara mee. Misschien een beetje weinig zal je denken maar anders is mijn tas zo enorm vol..

  2. Wat leuk dat je over ieder product iets vertelt! Flinke tas vol. Maar ja, als vrouw zijnde kun je nooit genoeg meenemen, toch? ๐Ÿ˜‰ Ik sleur ook altijd van alles en nog wat mee. Iedere keer weer teveel.

  3. Mooie inhoud! Ik nam vroeger ook zo veel mee maar nu probeer ik mijn inhoud te beperken. Ik ben veel te lui om zoveel mee te sleuren ๐Ÿ™‚

  4. Wat een leuk filmpje ๐Ÿ™‚ Ik heb zelf ook gevoelige tanden blegh.. gebruik ook altijd die speciale tandpasta’s voor gevoelige tanden. Ik moet ook helaas altijd pijnstillers meenemen door mijn pijn, niet zo fijn. Verder neem ik als ik uit logeren zou gaan een lekkere comfi pyama mee, natuurlijk make-up en gezicht & lichaamsverzorging. Misschien iets lekkers te eten, schone kleding en dan de basis dingen zoals mijn mobiel en zo ๐Ÿ™‚

  5. Je hebt mooie make-up op! Ik neem gezichtsmelk en dagcrรจme mee, tandpasta en tandenborstel, lippenbalsem en dat is het zowat :p
    Is dat een product van Sealine? (3:15)

  6. Ik neem sowieso altijd het micellair water van Bioderma mee, en voor de rest ook dagcrรจme, body lotion, tandenborstel, tandpasta en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *