Win: 3x een Nivea Men Cooling Geschenkset! (GESLOTEN)

Vandaag heb ik weer eens een keer een winactie voor jullie. Zoals je ongetwijfeld weet is het volgende week zondag Vaderdag en samen met Drogistplein mag ik daarom drie keer een Nivea Men Cooling Geschenkset weggeven!  Lees snel verder voor hoe je mee kunt doen!

Vaderdag is de dag waarop alle vaders in het zonnetje worden gezet en met deze winactie kun je dit nóg een leukere dag maken. Ik zal maar meteen wel heel eerlijk zijn; zelf doe ik nooit zoveel meer aan Vaderdag. Eigenlijk vind ik dat hoe leuk het ook is om iemand één dag in het zonnetje te zetten, het belangrijk is dit niet tot één dag te beperken. Laat ook gewoon op een gewone dag eens je waardering blijken.

Wat ik zo leuk vind aan deze winactie is dat je iets voor een ander kunt winnen. Het idee daarachter vind ik heel mooi. En wat nog mooier is, is dat ik maar liefst drie sets weg mag geven! Ik ga dus drie winnaars uitkiezen die hun vader of een andere man in hun leven (denk bijvoorbeeld aan je opa, vriend/man of broer) heel blij gaan maken met een leuk cadeau.

Nivea Men winactie

Hierboven zie je de Nivea Men Cooling Geschenkset die je kunt winnen. Juist deze set leek mij leuk om weg te geven, omdat er producten in zitten die bijna elke man wel gebruikt. De set bevat namelijk:

 • Sensitive Shower Gel
 • Cool Kick Deodorant
 • Cooling Scheer Gel
 • Sensitive Aftershave Balsem

Nivea Men winactie 2

Mij leken dit wel producten die altijd wel van pas komen en ik hoop dat jullie er ook zo over denken. Omdat je bij deze winactie meedoet voor een ander, heb ik besloten om de voorwaarden heel simpel te houden. Het enige wat je hoeft te doen om mee te kunnen doen is het volgende:

 • Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres en geef aan in je reactie dat je meedoet.

Dit is de enige voorwaarde om mee te kunnen doen. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin’, Instagram, Youtube, Twitter,mijn Facebook pagina liked en je bent ook vrij om mij te volgen op Snapchat (kirstytenbos), maar dit is niet verplicht.

De winactie loopt van vandaag t/m 18 juni. Op de 19e (Vaderdag) neem ik per mail contact op met de winnaars.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

95 reacties

 1. Nou dit is een leuke winacties. Ik doe mee voor mijn man, want hij gebruikt alleen maar Nivea producten.De andere merken kan hij niet verdragen . Dus dit zou heel welkom zijn. Groetjes van Marina

 2. Wat een leuk pakket, mijn vader vind niveau producten vaak fijn, dit heeft hij nog niet geprobeerd hij houdt vast aan zijn vaste producten maar een keer wat anders ruiken in de badkamer kan geen kwaad

 3. Wat een heerlijk pakket voor Paps.
  Ik doe graag mee en volg je oa op Bloglovin,Facebook,Twitter & You Tube

 4. Wat een leuke win actie. Mijn vader gebruikt eigenlijk praktisch geen producten, dus ik zou het jammergenoeg niet aan hem kunnen geven;) Dus ik gun het graag een andere pappa!

 5. Wat een super leuk pakket 🙂 Mijn vader beleeft momenteel zijn tweede jeugd, waar ik hem altijd mee pest. Is veel bezig met zijn uiterlijk, dus dit pakket zal hij heel erg waarderen! En waar ik natuurlijk een heel leuk kaartje bij zal schrijven 😉
  Ik volg je op facebook, instagram en bloglovin’

 6. In een huis met 3 mannen zijn verzorgingsproducten niet aan te slepen. Alles wordt van en met elkaar gebruikt. Een keer een pakket alleen voor papa is dan ook wel echt heel leuk. Vooral om te winnen 😉 Dus ik doe heel graag mee en….win, win.

 7. Dit is geweldig voor mijn vader (Y) Dag in dag uit werkt hij al 25 jaar in zijn eigen zaak 🙂 Een echte #powerdad, ik zou wel eens willen dat hij meer tijd voor zichzelf vrij maakte! :O Op zijn knieën tapijt leggen en gordijnen ophangen doet hij vaak nog gewoon zelf, op zijn 51ste nog flink fysiek werk 😉 Met dit leuke cadeautje wil ik hem ook eens in het zonnetje zetten ☀ Want ondanks dat hij altijd nukkig doet over vaderdag, zou hij dit stiekem toch wel heel leuk vinden 😀 Ik ga duimen in ieder geval hihi 󾮗 Groetjes Laura 󾬖󾬔🐱

 8. Ik doe graag mee met deze winactie voor mijn papa. Om eerlijk te zijn was ik dit jaar zijn verjaardag vergeten (op de dag zelf) en heb ik nog steeds geen geschikt cadeau gevonden. Hij zegt altijd dat hij er niet zoveel om geeft, maar ik voel me toch een beetje slecht er bij… Natuurlijk koop ik hem zelf nog iets, maar dit zou een leuke extra zijn! 🙂
  Ik volg en like jou natuurlijk al overal Kirsty! 😉

  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

  Veel succes iedereen! x

 9. pakketten van nivea zijn altijd een succes…maar ik denk dat hij al geconfisqueerd word voor hij bij mn lieve papsie is 😛

 10. Leuke winactie zeker als vaderdag er aan komt. Mijn man die laat alles wat ik geef gewoon liggen zonder te gebruiken op parfum en deodorant na. Daarom wens ik iedereen die mee doen succes!

 11. Wat een heerlijk pakket! Daar zou ik mijn man en tevens allerliefste vader van onze kleine kanjer graag mee willen verrassen! Nivea is zijn favoriete merk, komt dat even goed uit!

 12. Ik doe mee omdat ik dit heel erg graag wil winnen voor mijn vriend! Nivea is absoluut het lievelingsmerk van mijn vriend. Hij zweert hierbij. Ik zou hem dit graag willen geven omdat ik hem op die manier kan verrassen en natuurlijk tegen hem kan zeggen dat ik heel veel van hem hou.

 13. Met deze producten maak ik hem reuze blij
  want hij is dol op verwennerij
  Ik hoop dat ik dit mag geven op Vaderdag
  en ik kijk nu al uit naar zijn stralende lach.

 14. Een geweldige winactie. Hier zou ik mijn vader helemaal blij mee maken. Hij krijgt elk jaar altijd hetzelfde van me. Ook een créme van Niveau. Elk jaar is hij er weer heel blij mee, dus dit pakket zou hij zeker helemaal geweldig vinden en dan is het weer eens iets anders

 15. ik doe graag mee om dit mooie Nivea pakket aan mijn man te kunnen geven die de vader is van onze 3 kinderen 🙂

 16. Wat tof, ik doe mee! Ik volgde je al op facebook, twitter en bloglovin’. 😉 De kans bestaat dat ik de aftershavebalsem na het geven van mijn vader jat, haha!

 17. Wat een fijne winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn man, omdat het de liefste hondjes-pappa ter wereld is.

  Ik was al volger op BL, YT en FB (Tamara Mara Großmaul) en nu ook op Instagram & Twitter (@paramara1982)

 18. Wat een leuk Vaderdagscadeau! Hier zou mijn vader blij zijn. Hij is dol op Niveau en ik weet zeker dat ik geen miskoop doe. Ik volg je op Bloglovin en Facebook.

 19. Ik doe graag mee voor mijn man, zijn plankje in de badkamer is bijna helemaal leeg (en mijn drie zijn helemaal vol 🙂 )

 20. Dit willen de kindjes zondag heel graag aan papa geven aangezien hun papa de allerliefste is die altijd voor anderen klaar staat!

 21. De aftershave balsem van Nivea is niet meer weg te denken uit de toilettas van mijn man. Wat zou het een verrassing zijn om hem kennis te laten maken met de andere Niveau producten die hij nog niet kent

 22. Dat zou toch geweldig zijn voor die lieve schat, heeft hij ook eens wat , wat om zich te verwennen want ijdel is hij zeker weten.
  Dus met dit pakket zou ik hem mega verrassen

 23. geen vader voor mij, maar een LIEVE OPA, die me heeft opgevoed en grootgebracht en daarom verras ik deze lieverd graag op VADERDAG !!! Wat zou ik zonder hem moeten….. deze aller-belangrijkste man in mijn leven verdient wel wat verwennerij en is GEK OP NIVEA !!!
  duim duim duim, fijne dag en groetjes van Riekie

 24. Voor de beste lieve vader wil ik nivea-men pakket dolgraag overhandigen.
  Hij maakt de wereld ietsje mooier.
  Veel van huis en zet zich altijd voor iedereen in.
  Nu is hij aan de beurt.
  1 ding is zeker, met dit pakket tover je een glimlach op zijn gezicht!
  Ik heb alleen geen twitter, de rest volg ik je graag.

 25. Jippie, nog net op tijd!
  Ik doe graag mee! Mijn cadeautjes vallen dit jaar eerlijk gezegd wat tegen dus het zou fijn zijn als ik hier mee ook nog aan kan komen!

  Liefs! xx

 26. Super actie, dan heeft mijn man toch nog een leuk vaderdag kado.
  Mijn jongens zijn blut zeggen ze en zien op vaderdag wel wat hun kado wordt!

 27. Ik ga helemaal uit mijn dak met NIVEA van grote klasse, leuk om zowel anderen als mezelf mee te verrassen.
  De prijs, een Nivea Men Cooling Geschenkset die kans is helaas super klein, maar met http://beautiliciousworld.nl op mijn beeldscherm heb ik toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *