Win: een bedelarmband van Names4Ever

Het is alweer een tijdje terug dat ik een winactie heb gedaan, maar vandaag heb ik er weer één. Je kunt namelijk een bedelarmband van Names4Ever winnen. Lees snel verder voor meer informatie over hoe je mee kunt doen! 

Names4Ever is een webshop waar je sieraden kunt bestellen. De naam van de webshop suggereert het al; Names4Ever is gespecialiseerd in sieraden met een naam erop. Dit kan variëren van de naam van jezelf of je geliefde tot aan de naam van je kinderen of zelfs van je huisdier.

Bij de winactie die ik vandaag in samenwerking met Names4Ever mag plaatsen, kun je een bedelarmband van zilver winnen. Deze kun je dan zelf bestellen. Je mag er uiteraard ook een zilveren bedeltje (met naam) naar keuze bij bestellen.

Hieronder zal ik wat voorbeelden laten zien van hoe zo’n armbandje eruit kan zien.

names4ever bracelets

De bedelarmband zelf kun je uiteindelijk helemaal naar smaak maken met bedeltjes.

zilveren-bedel-hart-met-naam

Bij bedelarmbandjes gaat het vaak toch wel om de betekenis achter de bedeltjes en de naam van iemand waar je van houdt heeft in dat opzicht zeker een betekenis.

Je kunt trouwens ook nog kiezen qua maat of je voor een volwassen maat of voor een kindermaat gaat qua armband.

2

Nu laat ik je wel voorbeelden zien van hoe zo’n bedelarmband eruit kan komen te zien, maar hoe win je die dan? Dat ga ik nu uitleggen. Omdat het december is en het vandaag Sinterklaasavond is, zal ik niet te veel van je vragen als je mee wilt doen. Je hoeft alleen een reactie achter te laten met daarin een geldig e-mailadres (waarop ik je kan bereiken als je wint) waarin je laat weten dat je mee doet.

Simpel toch? Ik zou het natuurlijk ook leuk vinden als je mij volgt op Instagram, Youtube, Facebook en Twitter, maar dit is niet verplicht.

De winactie loopt vanaf 5 december t/m 19 december. Op de 20ste neem ik contact op met de winnaar. Reageer snel, want dan kan je je bedelarmband nog voor de kerst uitzoeken!

Heel veel succes allemaal!

You may also like

14 reacties

  1. Dot is een leuk cadeau voor de feestdagen. Ik doe zeker mee! Ik zou voor de Namen van mijn kinderen gaan. Echt gaaf!!!

  2. Wat een leuke winactie! Zelf heb ik alleen net een leuke armband gekregen met mijn naam en die van mijn vriend er op. Een ander maak je hier dus meer blij mee ^^

  3. Ik doe zeker mee!!! Ik volg je al op alle sociale media 😘 ik heb er vorige week besteld en gisteren toegekomen. Super blij mee ( vooral mijn vriendin want nu heeft ze een ketting maar eigen naam die ze cadeau kreeg! ) Natuurlijk wil ik super graag mijn huisdier persoonlijk bij me dragen dus ik doe zeker en vast mee! 😍😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *