Win: €25,- shoptegoed bij Radbag!

Afgelopen zondag kwam mijn review van twee leuke Radbag producten online en vandaag heb ik weer een artikel rondom deze webshop. Zoals je misschien al weet bestaat mijn blog deze maand alweer twee jaar en dat vieren we natuurlijk met winacties! Vanaf vandaag kun je meedoen om €25,- shoptegoed bij Radbag te winnen!

Radbag is een hele leuke webshop waar je veel keuze hebt uit een heleboel leuke en originele cadeautjes. Dit is ideaal als je een cadeautjes zoekt voor iemand,  maar niet met de gebruikelijke dingen aan wil komen zetten. Er is een ruime keus voor zowel mannen als vrouwen en er zijn zelfs cadeau’s voor kinderen te vinden. Omdat er zoveel keuze is, is het natuurlijk extra leuk om shoptegoed te winnen!

Radbag thee-ei en kopjesverwarmer
Deze twee leuke producten van Radbag heb ik al getest en de review daarvan stond zondag online.

Ook bij deze winactie wil ik het jullie niet te moeilijk maken, dus ik heb geen grote lijst met dingen die je allemaal moet doen om mee te kunnen doen. Wat je dan wel allemaal moet doen? Nou, dat is heel simpel:

Verplichte stappen om mee te kunnen doen:

1) Laat een reactie achter met daarin een geldig e-mailadres en laat daarin weten dat je meedoet en wat je hebt gedaan hiervoor. Vertel ook wat je zou doen met het shoptegoed; zou je een cadeautje voor jezelf uitkiezen of juist voor iemand anders en waarom? Ik ben ook heel benieuwd wat je uit zou kiezen, dus kijk vooral even in de webshop!

2) Volg mijn blog op Bloglovin’ en save dit bericht.

Dat is het! Ik zou het natuurlijk ook leuk vinden als je je zou willen abonneren op mijn Youtube kanaal, mijn Facebook pagina zou liken en als je mij gaat volgen op Twitter en Instagram, maar dat is niet verplicht. Het telt wel mee voor extra kansen.

De winactie loopt van 9 juli t/m 22 juli. Op 23 juli neem ik contact op met de winnaar. Reageer je niet binnen 5 dagen, dan ben ik gedwongen een andere winnaar te kiezen, dus houd je mail in de gaten.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

25 reacties

 1. Ah, ik vind Radbag echt geweldig, dus ik doe graag mee! Ik zou met het shoptegoed iets leuks voor mezelf, mijn vriend of voor ons samen in ons toekomstige huis kopen haha! Maar wat durf ik nog niet te zeggen want er is zoveel leuks 😀
  Ik heb je artikel een hartje gegeven op Bloglovin’ en op Youtube en Instagram heb je er een volger bij (ik dacht dat ik je al volgde?!) xoxo

 2. Oh, zo leuk! Ik kende deze webshop nog niet, maar het ziet er echt allemaal fantastisch uit!

  Ik zou graag dit item willen winnen voor mijn mama en mijzelf:
  http://www.radbag.be/my-icros-microscoop-bevestiging-voor-iphones-store-12
  Mijn mama is helemaal bezig met fotografie, waarschijnlijk kan dit haar nog extra helpen, en ik kan het ook nog gebruiken 🙂

  Het staat gesaved op mijn bloglovin.

  Ik heb je gevolgd op je YouTube Kanaal, Instagram, Twitter

  Iedereen veel succes!!!! ♥

 3. Ik doe graag mee. Ik ga voor een cadeautje voor mezelf omdat ik dit wel verdiend heb na een zwaar turnseizoen.

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.

 4. Super zeg! Hihi zoveel leuke gadgets daar, ik doe graag mee…. Dat word een hele moeilijke keuze hahaha… Maaaar, ik denk er graag nog even over na… Ik volg je op bloglovin & facebook!
  Groetjes ilsiee

 5. Zo’n slush cuppie lijkt me leuk voor mijn zus. Vorige week met dit warme weer zat ze zo te klagen, dan kan ze met zo’n ding haar eigen verkoelende drankje maken. Ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht gesaved.

 6. Oeeh, onwijs leuk! Ik doe graag mee! Ik zou een cadeautje aan mijn moeder geven, omdat moeders gewoon af en toe iets extra’s moeten krijgen!

 7. Wat leuk! Ik doe mee. Ik heb natuurlijk gevolgd & gesaved. Wat een fantastische site zeg, allemaal van die hebbedingetjes haha! Het is zooo moeilijk om te kiezen.. Maar de opblaas donut voor in het zwembad wint het toch wel van allemaal :’). En die is dan heel egoïstisch voor mezelf, maaaar mijn familie mag er natuurlijk ook gebruik van maken!

 8. Wat een leuke webshop.
  Ze hebben echt hele originele producten.
  Ik zou gaan voor de Candy Grabber snoepmachine.
  Leuk voor mijn zoontje Tim en stiekem vind ik het ook erg leuk.
  Ik doe dus graag mee en volg je op Bloglovin,Facebook,Twitter &

 9. Leuke shop is dat, ik doe graag mee<3
  Ik zou kiezen voor de Jedi FX Lightsaber met geluid (kan ik M. erg blij mee maken) of die kattenspaarpot … Of misschien ook wel die USB kopjesverwarmer Hot Cookie… Pfhoe, gaat nog moeilijk kiezen worden als ik win 😉

 10. Super leuk! Ik doe graag mee om er iemand anders mee te verrassen!
  Ik volg je als extra kans op facebook, twitter en youtube.
  Liefs, Jolijn

 11. Ik doe mee!
  Ik zou iets voor mijn vriendin halen en als er nog wat tegoed over is ook nog een kleinigheidje voor mezelf.
  alles gedaan, ook extra kansen
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

 12. Oke, ik word hier echt maar dan ook echt, te overenthousiast van haha! Ik vind het super dat er verschillende categorieën zijn. Ik moet alleen nog bedenken of ik iets voor mijn beste vriendinnetje koop, mijn Mamsie, of voor het schattige zoontje van mijn vriendin. Die 25,- zou super zijn want alles wat ik zou wil bestellen komt aardig hoog uit 😉
  Ik volg je op Facebook en Instagram! En je geweldige blog uiteraard, goh te leuk dit!
  Succes en gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan 🙂 liefs Keshia

 13. Ik doe zeker mee!
  Wil graag weten wie de winnaar is!
  Succes eb gefeliciteerd met je 2 jarige bestaan.
  Ik hoop dat iedereen veel geluk heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *