Win: een floatsessie!

Een tijdje terug was ik aanwezig bij het persevent van FloatCenter en dit vond ik meteen erg interessant. Vandaag heb ik iets heel leuks voor je, want ik mag een floatsessie weggeven aan één gelukkige winnaar!  Hoe leuk is dit als tweede winactie ter ere van het tweejarig bestaan van mijn blog?! Lees snel verder voor wat je moet doen om mee te kunnen doen!

Voor diegenen die nog niet precies weten wat floaten is, zal ik hier even een korte uitleg geven:

Floaten is het drijven in een bad gevuld met (Epsom) zoutwater waarbij de spieren zich automatisch ontspannen. Doordat je lichaam zich zo ontspant, kan je lichaam bezig gaan met herstelwerkzaamheden. Vandaar dan ook de vergelijking met één uur floaten en vijf uur slapen; je lichaam kan in één uur floaten even veel herstellen als tijdens vijf uur slaap. Het is echter geen vervanging van slaap! (Dat dacht ik eerst stiekem wel even, vandaar dat ik het er maar even voor de duidelijkheid neerzet.)

Floaten is niet alleen goed tegen stress en helpt je lichaam herstellen, maar kan ook helpen tegen lichamelijke problemen zoals reuma en helpt tegen depressie en angst. Daarnaast verhoogt het de concentratie en creativiteit, dus het is ook aan te raden om tijdens bijvoorbeeld een toetsweek even de tijd te pakken om te floaten. Klinkt supergoed toch?

Norbury Float Room.2
Een voorbeeld van hoe een floatroom eruit ziet.

Wat moet je doen om mee te kunnen doen met deze winactie?

Verplichte stappen:

– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin je aangeeft dat je meedoet met de winactie en wat je allemaal hebt gedaan om mee te doen.

– Volg mij op Instagram, ik heet daar Kirsty ten Bos.

– Like Facebook pagina van FloatCenter.

– Volg FloatCenter op Instagram.

Ik zou het trouwens leuk vinden als je mij ook volgde op Bloglovin’Youtube, Facebook en Twitter, maar dit is niet verplicht.

shutterstock_221591701

De winactie loopt van 7 t/m 29 juli. Op 30 juli neem ik contact op met de winnaar. Als je alvast benieuwd bent op welke locaties je de floatsessie zou kunnen doen, kun je kijken op de site van FloatCenter.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

8 reacties

  1. Dit lijkt mij heel lekker! Ik kan mij het artikel goed herinneren want ik was aardig onder de indruk.

    Ik wil graag mee doen. Ik zou nog een stap moeten voltooien.

  2. wat heerlijk! Ik ga dit binnenkort ook doen maar dan via een andere weg dat mij geen geld hoeft te kosten, daarom gun ik deze onwijs gave ervaring, leuk!

  3. Wat een enorm leuke actie (en komt handig uit als ik dit zou winnen, moest van de reumatoloog leren ontspannen haha)! Ik doe mee en ik heb alle verplichte stappen gedaan.
    Liefs,
    Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *