Win: Etos haarborstels (GESLOTEN)

Als Etos Friend zijnde krijg ik elke maand een pakketje binnen met producten om te reviewen. Dit keer was het echter wel extra leuk: ik mag deze maand namelijk de producten ook nog eens weggeven aan één van jullie. Kijk snel mee naar wat je precies kunt winnen!

Hier boven zie je een collage van de producten. Even voor de duidelijkheid: ik heb een eigen set en de winnaar krijgt dus een nieuwe set. Je kunt de volgende producten winnen:

 • Etos kammenset à €3,99
 • Etos Extra Smooth Haarborstel à €5,99
 • Etos Smooth & Comfort Haarborstel à €5,99

Etos Extra Smooth Haarborstel

Laten we beginnen met mijn favoriet uit dit pakket: de Extra Smooth Haarborstel. Deze borstel is gemaakt van kunststof en zorgt aldus Etos voor een perfect anti-klit effect. Nu heb ik haar waar vaak moeilijk door te komen is met de borstel, omdat het zo snel klit, dus deze borstel is mij op mijn lijf geschreven. Hij bevalt mij dan ook erg goed en ik kan hem zeker aanraden als je ook haar hebt dat snel klit.

Etos Smooth & Comfort Haarborstel

Dan is er de Smooth & Comfort Haarborstel. Deze geeft extra glans aan je haar. Bij mij glanst mijn haar van nature al, dus ik vind het lastig om te zeggen of deze bij mij een resultaat geeft. Ik denk wel dat het een fijne borstel is voor als je haar niet zoveel glanst, of als je simpelweg van dit type borstel houdt.

Etos Kammenset

Tot slot kun je ook nog een Etos kammenset winnen. Deze set heeft eigenlijk elke soort kam die je nodig kunt hebben wel. Zelf gebruik ik niet zo vaak kammen, maar de puntkam herken ik wel als hulpmiddel bij het maken van kapsels. De kwaliteit van deze set voelt prima aan.

De winactie: wat moet je doen?

Oké, laten we nu snel overgaan op de winactie, want wat moet je nu eigenlijk doen om kans te maken op een set met daarin al deze haarborstels en kammen?

Ik heb besloten om het simpel te houden en je te vragen om het volgende te doen als je mee wilt doen met de winactie:

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin je duidelijk aangeeft dat je meedoet met de winactie.

Als je nu wat extra’s wilt doen, dan mag je mij ook volgen op Instagram, Twitter, Facebook en YouTube. Dit waardeer ik erg!

De winactie loopt van 27 februari t/m 13 maart. Op de 14e neem ik contact op met de winnaar. Zorg dat je goed bereikbaar bent via het opgegeven e-mailadres, want als ik niet binnen 5 dagen een reactie krijg, ben ik gedwongen om een nieuwe winnaar te kiezen.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

19 reacties

 1. Wat fijn zeg. Die puntkam lijkt me ook heel handig om nu eindelijk eens een keer een strakke scheiding te maken. Ik doe mee hoor.

 2. Leuk! Ik ben wel toe aan nieuwe borstels en kammen. Mijn huidige zijn een beetje uitgeleefd… Dus, ik doe mee! Ik volg je op insta als xmirmzx 🙂

 3. Dat lijken me fijne borstels en kammen.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Instagram, Twitter, Facebook en YouTube

 4. Kei tof! Die glansborstel had ik al eerder gezien, maar wist niet dat het voor glans diende haha! Die kan ik wel gebruiken. Ik doe mee met de wedstrijd ! 🙂

 5. Mijn haar glanst helaas niet van nature ben dus erg nieuwsgierig naar de Smooth & Comfort Haarborstel. Kammen gebruik ik weinig naar beide mannen in huis elke dag 😊 maak graag een kansje erop

 6. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee want ik ben benieuwd wat deze haarborstels en kammen voor mn haar kunnen betekenen aangezien t heel erg pluizig is.

 7. Super handig vooral die puntkam. Ik ben benieuwd of deze borstels fijn zijn en ik doe grag mee aan deze winactie.

  Ik volg je op instagram (liekevv24), twitter(_liekeee), facebook (lieke van veen)en youtube (liekeee24)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *