Win: Kneipp Beauty Geheim Body Crème

Het is weer tijd voor een winactie en dit keer is het wel een hele leuke. Je kunt namelijk een Kneipp Beauty Geheim Body Crème winnen. Wat er nog leuker is aan deze actie, is dat ik twee potten weg mag geven in samenwerking met Kneipp en dus twee van jullie blij mag maken! Lees snel verder voor hoe je mee kunt doen.

Win: Kneipp Beauty Geheim Body Crème (2 winnaars!)

Hierboven zie je mijn eigen exemplaar van de Kneipp Beauty Geheim Body Crème. De review daarvan kun je hier vinden. Ik kan alvast verklappen dat ik erg positief ben en het daarom ook extra leuk vind om in samenwerking met Kneipp twee potten weg te mogen geven!

Zo doe je mee met de winactie…

Ik wil er niet teveel gedoe om maken, dus het enige dat je hoeft te doen om mee te kunnen doen is het volgende:

  • Volg mij op Instagram
  • Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin je aangeeft dat je meedoet.

Verder zou ik het superlief vinden als je mij ook volgt op Twitter, YouTube en Facebook, maar dat is niet verplicht.

De winactie loopt vanaf maandag 12 juni t/m maandag 26 juni. Op de 27ste neem ik contact op met de winnaars.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

10 reacties

  1. Deze is echt goed. Ik gebruik deze echt vaak. Ik wil wel een voorraadje winnen. Ik volg je al een tijdje. Leuke Blog heb je. Gr van marina.

  2. Lijkt me een heerlijke bodycreme.
    Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter,Youtube & Instagram

  3. Wat ewn leuke winactie en zou graag de bodycreme willen uitproberen. Volg je op insta 😊🍀 fingers crossed🍀😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *